Сьогодні під стінами УМВС у Черкаській області вже вчетверте черкащани вимагали звільнення з посади начальника обласної міліції Леоніда Бойка. Втім під час виступів звільнення Бойка перейшло на другий план, оскільки між собою почали сваритися представники опозиції.


Зокрема, народний депутат від «Батьківщини» Леонід Даценко виступив проти політичних квот, назвавши їх корупцією.

– Я представляю «Батьківщину», але насамперед я є представником українців, які хочуть змінити цю систему. Призначення Бойка – це зміна системи? Мене не цікавить прізвище, я нікого не лобіюю, але якщо ми ковтнемо сьогодні це, то завтра нам подадуть губернатора Черевка, який деребанив «Золоту підкову» і знищив нашу довіру в помаранчеві часи, – зазначив Леонід Миколайович.

Також нардеп додав, що, за його інформацією, «владу в області передано партії «УДАР».

– Депутат «УДАРу» представляв цього начальника міліції. Значить, це їхня відповідальність. Де цей «УДАР»? Нехай вийдуть до громади й не ховаються, – сказав Даценко.


Натомість черкащанин Анатолій Курятник поскаржився на те, що його не взяли у члени обласної народної ради, хоча туди його разом з депутаткою облради Любов’ю Майбородою делегувала громада.

– В обласну народну раду мене не взяли, бо «люстрували». Туди натомість увійшли люди, яких ніхто не делегував: Чернявський, Сушко… Як вони туди потрапили, невідомо нікому, – зазначив Курятник. – Я прошу громаду, якщо ви переймаєте на себе такі важливі на сьогоднішній час функції в державі, підійдіть до дзеркала, бо деякі містечкові політканчики мені нагадують гауляйтерів, які своєю зондеркомандою намагаються окупувати Черкаси.


Опісля слово взяв депутат Черкаської міськради Микола Булатецький. Щоправда громада його не сприйняла, дехто почав кричати слова провокатор, ганьба тощо. Він розкритикував голову обласної «Батьківщини» Анатолія Бондаренка та очільника обласної «Свободи» Юрія Ботнара, назвавши їх «героями».

У відповідь з критикою виступив і сам Бондаренко.

– Зніміть з адміністрації відеокамери. На записі видно, як він на третій день ходив до Тулуба, де він з Мельниковим, керівником фракції Партії регіонів, вів переговори, – розповів про Булатецького Бондаренко.

Опісля між колишніми однопартійцями ледь не зчинилася бійка.


Зрештою «свободівець» Юрій Ботнар, взявши слово, спробував повернути мітинг до теми відставки Леоніда Бойка.

– Треба збиратися всім черкащанам у Київ до Авакова (міністр МВС, – ред.) і там уже вимагати відставки, – запропонував Ботнар.

Після численних виступів вийшов до людей і сам начальник УМВС у Черкаській області Леонід Бойко, який відповів на питання черкащан. Він укотре наголосив, що зможе покинути посаду, тільки якщо його звільнить Арсен Аваков.

реклама

Коментарі  

 
+4 #9 Правда 08.03.2014 18:26
Толик переживає, що реанімують справу про "диплом", а там ще не дай Бог випливе хто ж насправді кинув собі в подвір"ї петарду чи то лимонку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Правда 07.03.2014 22:25
Толя на майдані ти фотографувався на відстані 700м від барикад, а тут на передовій -ГЕРОЙ-2
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 кепа 07.03.2014 19:49
Бойко для людей у своєму житті багато корисного зробив, а що зробив Бондаренко, Даценко який хабарів не брав від ПР, Ботнар , правильно сказано-Швондери. Вони повинні розуміти люди голосували не за них, а проти влади ПР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Людмила 05.03.2014 22:02
Рибченко молодець!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 народ 05.03.2014 20:29
Бондаренко ощутил свой звездный час. :cry: Когда Тулуб был при должности, делал такие еле заметные выпады, чтобы хазяин не рассердился, а сейчас выступил вместе с фюрером, только усиков не хватает, единым фронтом. Ради чего люди ложили свои жизни???????? Да чтобы все вернулось на круги своя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Орест 05.03.2014 18:40
Даценко, Бондаренко, Ботнар -подивіться на себе. Ви смішні і злі. Від вас люди жахаються :D :lol: :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 будячок 05.03.2014 16:46
цирк смылся - клоуны остались.. ЖЕСТЬ :cry: :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Борис 05.03.2014 16:30
Бойко тримайся!! Швондери скоро відійдуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 барон мюнхгаузен 05.03.2014 16:21
вечный срач
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100