Під гаслом «Допоможемо вистояти патріотам, українським воякам у Криму!» громадські організації Черкащини розпочали збір коштів та продуктів харчування для надсилання прикордонним, військово-морським та аеромобільним частинам Збройних Сил України, дислокованим в Автономній Республіці Крим.


За інформацією з Криму, нині через блокування російськими силами українських частин і підрозділів склалася напружена ситуація з постачанням продовольства для потреб українських військовослужбовців. Для надсилання продовольчої допомоги з Черкас до Криму прийматимуться такі продукти: консерви м’ясні і рибні, цибуля, морква, буряки, крупи, цукор, шоколад, згущене молоко, чай, кава, печиво, сушені фрукти, яблука, мед, лимони, цигарки.

Харчі прийматимуться у лівому крилі першого поверху Черкаського міськвиконкому та в приміщенні колишньої тютюнової фабрики, нині – міський будинок культури імені Кулика (на розі Благовісної та вул. Дашкевича).

Координаційний комітет збору закликає охочих написати також свої листи українським захисникам Вітчизни. Хлопцям зараз дуже потрібне наше щире слово підтримки, поваги, гордості за їхню стійкість.

Контактні телефони: 050-14-65-0-45 – Лідія Іванівна, 093-083-1-666 – Альона.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 Иванка 09.03.2014 23:13
Иванко, а скольким старикам помог лично ты? обычно, кто такое говорит, сам только осуждать да давать советы умеет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Иванко 08.03.2014 21:22
Лучче старикам помогайте с таким завзяттям, добрые христиане!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Дарина 07.03.2014 16:53
Цитую Marta:
а як ви то все збираєтесь переправити в Крим??????Справа гарна,але давайте без цирку,і не забувайте,Майда н стоїть,і йому також потрібна допомога,так що пропоную,як назбирали харчи,то відправте в Київ


тобто на Вашу думку хлопці, які зараз служать в Криму, військові частини котрих окуповані по периметру "зеленими чоловічками", їсти не хочуть? чи як? Майдан має допомогу, про нього не забувають! жителі Крима (татари, свідомі люди) підтрималали Київ, коли він потребував допомоги, то чого Ви зараз закликаєте відвернутись від цих людей? яке Ви маєте на це право?
як передати питаєте? той, хто хоче допомогти, знайде спосіб. доречі афганці вже викликались везти цю гуманітарну поміч. є безліч способів - знайти банківські розрахунки громадських організацій в Криму,які оранізовують подібні акції. вони там по місцю краще орієнтуються що і куди треба купити. Слава Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Не впевнена 07.03.2014 10:14
"консерви м’ясні і рибні, цибуля, морква, буряки, крупи, цукор, шоколад, згущене молоко, чай, кава, печиво, сушені фрукти, яблука, мед, лимони, цигарки."

шукайте скоро на РИНКАХ міста !!! Благодійники, хто вас у той Крим пустить, ще й з продуктами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Катюня 07.03.2014 10:11
Люди! а своїх військових не хочете підтримати??? у Черкасах одна - єдина військова частина, офіцери якої також виїхали на захист суверенітету. от їм і надайте допомогу, якщо такі свідомі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Oculus Rift 06.03.2014 20:37
У Украинских солдат в Крыму нет проблем с продвольствием. У них есть одна проблема: Те, кто называют себя властью в Украине, их просто броисли. Дали приказ оружие не сдавать и бросили. Хорошо, что крымчане им не враги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Marta 06.03.2014 12:20
а як ви то все збираєтесь переправити в Крим?????? Для тих ,кто хоче допомогти, є рахунок допомоги українській армії,вам того мало,ви самі хочете?СЛАВА УКРАЇНІ!!!Справ а гарна,але давайте без цирку,і не забувайте,Майда н стоїть,і йому також потрібна допомога,так що пропоную,як назбирали харчи,то відправте в Київ,можливість є,на відміну від Крима.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 Loki 06.03.2014 12:16
Ну письма (может) и дойдут. О остальном не может быть и речи. Старая украинская традиция, ищте всё отосланное где нибудь в ларьках. Вы просто не знаете сколько всего, все эти годы отсылает гуманитаркой европейский "каритас", по линии церкви медупрочим, для бесплатной раздачи нуждающимся. Шо можете вы там получить бесплатно из всего этого, даже если оно дошло до потребителя? Отож!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100