реклама

реклама

Нардеп Валентин Ничипоренко ніколи не претендував і не претендує на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації. Більше того, на його думку обласні адміністрації взагалі слід ліквідувати, залишивши лише обласні ради, райради та виконкоми. Про це нардеп повідомив у коментарі «Прочерку».


– Учора я прочитав у вас на сайті публікацію про делегацію черкащан, що обговорюють в Києві кандидатуру губернатора. І там згадувалося і моє прізвище. Тож ще раз наголошу, що на посаду керівника області не претендую. І бажання такого ні я, ні мої представники не висловлювали. Мені це нецікаво. Та якщо «батьківщинівець» Анатолій Бондаренко дуже хоче зайняти цю посаду, то це його справа. Та я прошу не використовувати моє прізвище у внутрішніх суперечках деяких осіб. Не лише в Черкасах, а й в області в цілому неоднозначне ставлення до Анатолія Бондаренка. Він тримається за рахунок того, що є керівником партії «Батьківщина» в області. А до цієї політсили черкащани ставляться позитивно, – зауважив Валентин Ничипоренко.

На запитання «Прочерку», кого б він бачив на посаді голови Черкаської ОДА, нардеп зазначив, що враховуючи ті прізвища, які зараз чути у ЗМІ, то він віддав би таки перевагу Юрію Ткаченку.

– Проте це якщо ставити питання, кого з конкретних осіб я б вибрав. Якщо ж говорити загалом, то я б бачив на посаді керівника області людину, яку обере насамперед народ, громадськість. А нам кажуть про рішення обласної народної ради Черкас. Це ж що виходить, що Анатолія Бондаренка підтримали декілька десятків людей з народної ради і це вважається підтримка громадськості? – дивується Валентин Ничипоренко.

Сам же нардеп наголошує, що не залежатиме ні від якого губернатора, призначеного на Черкащині.

– Я собі працюю. У своєму окрузі видаю газету, де інформую про свою діяльність виборців. Що ж до голови ОДА, то хай хлопці між собою вирішують. Проте зверну ваш увагу, через відсутність губернатора в області нічого не змінилося. Так, поступу немає, але область працює. А щоб був поступ, розвиток, людина, яка прийде на посаду, має мати програму розвитку принаймні на сто днів. Слід створити умови для бізнесу, умови для приходу в область інвесторів. Новопризначений губернатор повинен вставати рано і лягати пізно, – сказав Валентина Ничипоренко.

Взагалі, як вважає нардеп, посада керівника області має бути виборча.

– Якщо вже дивитися на питання більш широко, то подивіться, що нині відбувається. Голови райдержадміністрацій повтікали то на лікарняні, то ще кудись. А ради працюють. Тож я взагалі б ліквідував адміністрації, залишивши лише обласні і районні ради, виконкоми. Бо виходить так, якщо президент призначає голову ОДА, то той і підпорядкований лише йому, а не виборцям. От мені виборці сказали не сидіти в окрузі, а їхати в Крим, що я і зробив, – сказав Валентин Ничипоренка.

Разом з тим нардеп зазначає, що «роботи в Черкаській області дуже багато».

– Кожен сільський голова в моєму окрузі має мій мобільний телефон. Вважаю, що і новопризначений губернатор має зібрати як підприємців, так і керівників різних структур. Бо в нас такі реалії, що пожежник, наприклад, може прийти на підприємство і своїм рішенням заблокувати всю роботу. Тож позиція керівника області має бути чітка: ніякого тисну на бізнес, – заявив Валентин Ничипоренко. – Я зі свого боку готовий співпрацювати будь з ким, хто буде призначений головою ОДА.

Нагадаємо, у четвер увечері відбулася зустріч представників черкаської Народної ради з Міністром Кабінету Міністрів Остапом Семераком. На ній питання можливої кандидатури голови Черкаської ОДА обговорювали голова облради Валентина Коваленко, нардеп Леонід Даценко, владика Іоанн, представник Народної ради Юрій Сушко та сам Юрій Ткаченко. Як повідомляли представники черкаської делегації «Прочерку», серед кандидатів на посаду голови ОДА звучало багато прізвищ, зокрема і прізвище Валентина Ничипоренка.

реклама

Коментарі  

 
0 #11 Правда 12.03.2014 00:49
про це повинна була я написати, звідки Ви все знаєте?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Наталка 08.03.2014 15:49
А мені всеодно, яку посаду займатиме Ничипоренко. Головне, щоб він продовжував робити для простих людей те, що він робить зараз.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Джибу 08.03.2014 01:16
Толя БАНДАренко ,твої коменти нікого не цікавлять.Ти політичний труп.І НІКОЛИ ти не будеш губером Черкащини,бо ти просто лисянський Толя-металіст з фальшивим дипломом ЧДТУ.І до рівня Ничипоренка тобі дуже далеко.І рейтинг в тебе не той.
Ничипоренко дивиться,як щось зробити для своїх виборців,а ти Толя БАНДАренко дивися щоб щось вкрасти.
Людина,яка говорить правду про Толю Металіста-це Микола Булатецький.Можливо трохи емоційно,але говорить чисту правду.
Не за тебе Только-прихвостень Тулуба гинули патріоти на майдані...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Валентина 07.03.2014 21:50
Може Ви шановний щось плутаєте, адже хто дійсно оббивав пороги в Києві, так це всім відомо- Толик Бондаренко, не знаю правда з баксами чи ні, в той час як Ничипоренко був у Феодосії,якщо хтось вважає що це піар(забігаю на перед), то хай сам поїде туди і розкаже яка там ситуація з перших вуст.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 ПАТРІОТ 07.03.2014 18:05
Як на мене, людину судять по її справам, Ничипоренко не виключення. І не потрібно збирати чутки і поливати брудом всіх підряд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Нестор Іванович 07.03.2014 14:59
Ще вчора у халуях у ПеР...нів ходив, а сьогодня вже про дамократію щось бурмоче. Ми ще не забули яким шляхом ти депутатство здобув. За такі коники можна і без мандата залишитися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Оце так 07.03.2014 14:50
Ничипоренко бігав по ВР з чемоданом баксів і не знав кому їх всунути, за посаду губера пропонував від 5 до 10 лімонів. Не судилось, занадто про....ся з ригами у попередній коаліції. Тепер виступає за виборність керівників адміністрацій, розрахувучи, знову ж таки виключно на мертвих американських президентів. У своєму окрузі вже почав повномаштабну виборчу кампанію. На сходках села через своїх халуїв відкрито підкуповує сільських голів з метою впливу на громаду за голосування своїх кандидатів на голів місцевої влади. Нічого не змінилося, за виключенням, хіба що, уваги до таких дій з боку Правого сектору.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #4 Джибу 07.03.2014 14:04
Дуже розумно сказав про БАНДАренка.Толя-металіст має чистити МЖ,як сказав Булатецький.Якщо Бондаренко стане губернатором,то буде ЛИХО.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 правий та інші сектори 07.03.2014 13:50
"...віддав би таки перевагу Юрію Ткаченку".Просто Орел ти Ничипоренко,тіл ьки не той,що літає,а той що гори обс...ає.Хочете повернути 2004 рік,хоча і крадії,але наші.Ніхрена у тебе не вийде,получиш новий майдан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Makar 07.03.2014 13:22
І не треба.Нам би Гриценка))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100