У 2010 році Микола Кудрявцев заробляв не держслужбою, а підприємництвом

У 2010 році Микола Кудрявцев заробляв не держслужбою, а підприємництвом

Микола Кудрявцев, керуючий справами Черкаського міськвиконкому, торік отримав майже 280 тис. грн. доходу. Більшість коштів – майже 225 тис. грн. — це доходи від підприємницької діяльності. У 2010 році він не мав власного житла і автомобіля. Інформацію про декларацію службовця поширила прес-служба Черкаської мерії.

Микола Кудрявцев розповів, що до призначення на посаду керуючого справами міськвиконкому (грудень 2010 року) він був приватним підприємцем. Займався адвокатською практикою, юриспруденцією. Мав довгострокові контракти з багатьма фірмами і компаніями у Черкасах.

Дружина Миколи Кудрявцева очолювала відділ на одному з підприємств міста. За минулий рік доходи дружини склали 130 тис. грн.

— Я не маю власного житла. Нині проживаємо у квартирі наших знайомих. Накопичуємо кошти на придбання житла. Цього року разом із дружиною Лесею придбали старенький автомобіль «Субару», бо з народженням дитини (донечка у Миколи Кудрявцева народилася місяць тому – авт.) з’явилася необхідність частіше їздити містом, у магазини, лікарні. До того ж часто відвідую батьків у Ватутіному, звідки я родом, — розповів Микола Кудрявцев.

Довідково. Загальний дохід міського голови Черкас Сергія Одарича відповідно до його декларації за 2010 рік склав 79 455 грн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100