Народний депутат України Віктор Тимошенко закликав черкаських депутатів усіх рівнів взяти шефство над військовими частинами, дислокованими на Черкащині, та допомагати їм у разі необхідності.

Як повідомили у прес-службі народного депутата, напередодні до нього звернулися командири та військовослужбовці однієї з військових частин, дислокованих на Черкащині (на прохання військових та через складну військово-політичну ситуацію назва частини не оприлюднюється). Просили, за можливості, сприяти забезпеченню розхідними матеріалами, яких вкрай потребує частина для висування у південно-східні регіони України для проведення там бойових навчань. У той же день проблема військових народним депутатом була вирішена.

Народний депутат звертається до депутатів усіх рівнів Черкащини із закликом взяти шефство, над військовими частинами з метою підвищення їх боєготовності, особливо тими, що висуваються у південно-східні регіони країни.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Олександр 03.04.2014 16:51
Цитую Сміла:
Підтримую ініціативу! в умовах недостатнього фінансування та забюрократизова ності процедур закупівель іншого шляху ніж спонсорська допомога нема.

Дійсно, Закон України про державні закупівлі не досконалий - на сьогодні багато частин військових та не тільки і ДСНС в тому числі лишаються без паливо-мастильних матеріалів, чекаючи проведення конкурсних торгів, розкриттів запитів цінових пропозицій, котрі за різних інших причин можуть не відбутися (прикладом є, якщо участь буде брати один учасник), що робити тоді? Можна лишити той чи інший підрозділ без палива на декілька місяців, та чи потрібен цей тендер для таких силових структур!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Сміла 11.03.2014 13:30
Підтримую ініціативу! в умовах недостатнього фінансування та забюрократизова ності процедур закупівель іншого шляху ніж спонсорська допомога нема.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100