реклама

реклама

Черкаси приєдналися до всеукраїнського художнього проекту «УкрЛінія», мета якого – об’єднання українців.


Участь в акції взяла черкаська художниця Тетяна Черевань.


За її словами, проект «УкрЛінія» стартував 5 березня в Києві. Валик з українським орнаментом подорожує містами України та залишає там свій відбиток. Автором проекту є Філіп Пищик.


Перед Черкасами валик єдності побував у Сімферополі, а опісля поїхав до Херсона.


– Ми зустріли зацікавлених людей. Біля краєзнавчого музею художник Микола Бабак запропонував зробити не лише жовту, а й блакитну лінію. Біля податкової пропонували лінію червоного кольору. Біля штабу самооборони люди із цікавістю розглядали та ставили питання. На мою думку, цікава лінія вийшла на залізничному вокзалі, – поділилася своїми враженнями у «Фейсбуці» Тетяна Черевань.

 

 


реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Loki 12.03.2014 11:02
В самом начале с "законом про мови" надо было головой думать, а не давать джокер в чужие руки, пытаясь теперь загасить пламя роликом с водоэмульсионко й((.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 незнайка 12.03.2014 10:26
Вспомнилась детская сказка про русского мастера Левшу который золотыми гвоздиками блоху подковывал Все хорошо и красиво получилось вот только одна неувязочка вышла-БЛОХА ТАНЦЕВАТЬ ПЕРЕСТАЛА Когда то ведь грамотные люди разрабатывали проекты этих сооружений а теперишние обмалевывают и не несут ответственности за содеянное
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100