реклама Делікат

Суддя Соснівського районного суду міста Черкаси обрав міру запобіжного заходу – підписку про невиїзд для студентів, які вимагали від черкащанина більше 11 тис грн. викупу. Про це повідомляють у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в Черкаській області. Суддя мотивував своє рішення тим, що затримані позитивно характеризуються по місцю навчання та проживання, та є раніше не судимими.

Нагадаємо, нещодавно працівниками УБОЗ УМВС України в Черкаській області у місті Черкаси було затримано групу зловмисників, які вимагали від громадян 11 тисяч. 200 доларів США. Троє зловмисників вночі приїхали до будинку жителя міста Черкаси, попросили його вийти на вулицю, побили та погрожуючи подальшою розправою, вимагали гроші та цінну побутову техніку. Потім на автомобілі «БМВ – 525» вивезли до села Сокирно, де продовжили знущання над бранцем. Повернувшись до міста Черкаси, жертву завели в гараж і там знову били. При передачі коштів зловмисники були затримані бійцями спецпідрозділу «Сокіл». В діях затриманих вбачається грабіж, незаконне позбавлення волі та вимагання, тому УБОЗом було зібрано і подано матеріали до Соснівського районного суду міста Черкаси про вирішення питання щодо арешту затриманих осіб.

У ВЗГ УМВС повідомляють: «Тож щойно відпущені студенти престижного юридичного вузу та їхній друг, маючи добрі характеристики, знову затишно почуваються на вулицях нашого міста, а от чи можуть сказати т е ж саме про себе пересічні громадяни, це вже питання, і тепер – не до УБОЗу…»

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 RikiMart 20.04.2011 12:52
Вони нівчому невиноваті!!! Це була помилка , що ми їх затримали.
Потерпілі які написали заяву в УБОЗ вони вже двічі судимі та ії розшукувала міліція. Ці хлопці не вінні :D :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 молния 19.04.2011 18:18
ИНТЕРЕСНО: КТО ТО МЕШАЕТ МИЛИЦИИ ОБЖАЛОВАТЬ
ДАННОЕ РЕШЕНИЕ В АПЕЛЛЯЦИОННОМ СУДЕ?;
ИЛИ ВСЕЖЕ СУДЬЯ РАЙОННОГО СУДА ПРАВ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Плохута 19.04.2011 15:17
А попався цьому суді мужик із села, який вкрав мішок полови, то він вкатав би йому по самі .... А тут "мажори" попались при "баблі", перед яким він не зміг встояти. За красиві очі щоб судя так просто відпустив, то це у всіх визиває сміх і не довіру до судової системи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100