реклама

реклама

У Черкасах «продовжується ганебна практика призначення на позаконкурсній основі депутатів міської ради на посади у виконкомі та комунальних підприємствах». Через це Громадська рада Черкас висловлює своє обурення останніми кадровими рішеннями виконкому Черкаської міської ради – зокрема призначеннями керівником оперативної служби депутата від «Батьківщини» Святослава Вовкодава та керівником КП «Туристично-інформаційний центр» депутата групи «Черкащани» Тамари Вороніної, інформують у прес-службі Громадської ради.

«Станом на сьогодні вже працевлаштовано 22 депутати міської ради на посади у виконкомі чи комунальних підприємствах. Громадська рада наполягає на принципі неможливості поєднання депутатського мандату та роботи у виконавчих органах чи комунальних підприємствах, а також на ОБОВ’ЯЗКОВОМУ проходженні конкурсного відбору УСІХ кандидатур», – йдеться у повідомленні Громадської ради. – «Нагадуємо, що це вимога – 26 тисяч черкащан, які поставили свої підписи під відповідним зверненням. Також цей принцип був закріплений у резолюції Громадських слухань, які відбулися 11 лютого цього року».

З огляду на все це, Громадська рада наполягає на:

1. Голосуванні депутатами Черкаської міської ради на найближчому засіданні сесії резолюції громадських слухань 11 лютого.

2. Публічному оприлюднення позиції лідерів партій, фракцій та груп щодо цього питання до проведення сесії.

3. Складанні депутатських повноважень чи повноважень чиновника/керівника комунального підприємства депутатами-сумісниками.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #7 незнайка 12.03.2014 17:13
Наверное не 26 тыс горожан а больше хотят ездить по городу как в молодости-на новых троллейбусах когда даже заплатить за проезд денег хватало
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Дід Трохим 12.03.2014 15:42
Я так понімаю, ці чинодр..ли понімають тіки мову Майдану. Не подумайте, я не ізлучаю пафос, просто вже доказано: пока їх не начинають виносить, ні... не доходить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Фром 12.03.2014 15:33
22 совместителя - это очень много. Представляю, что будет на сессии горсовета когда каждый начнет тянуть бюджетное одеяло на себя. Чистый конфликт интересов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 володимир 12.03.2014 15:27
а в якому архіві можна побачити ці 26 тисяч підписів черкащан ? Знову розводять як кошенят ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Васо 12.03.2014 15:11
Ну насчет 26 тысяч - врут и не краснеют. А насчет совместительств а - согласен на все 100. Иди депутат или работник, третьего не дано. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Марта 12.03.2014 15:01
Тож саме ті дві птахи,що не голосували за відсторонення Білоусова,поки ви квохчете ПРухи керують і далі,а зрадники посади отримують,а ви квохчить бездари..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 правда где 12.03.2014 15:01
вот пусть завтра горсовет прежде всего проголосует за сложение полномочий всех 22 совместителей, а только потом избирает себе секретаря, голосует бюджет и прочее. либо сложение полномочий, либо немедленные выборы. Стоп коррупция!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100