Днями було проведено засідання комісії Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області в режимі онлайн на платформі «Zoom». Участь у засіданні взяли начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Анатолій Мовчан, начальник Державної податкової інспекції у м.Черкасах Олександр Коваленко, начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід, начальник управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області Олександр Байда, голова комісії з питань малого та середнього бізнесу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області Ольга Ракова та члени Громадської ради.

Зі вступним словом до членів комісії Громадської ради звернувся начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, який відкрив засідання, привітав усіх присутніх з наступаючими святами та побажав плідної співпраці.

На засіданні були обговорені проблемні питання малого і середнього бізнесу, на які керівники та фахівці профільних структурних підрозділів Головного управління ДПС у Черкаській області надали вичерпні відповіді та зазначили, що у роботі будуть враховані всі зауваження і пропозиції.

Голова комісії з питань малого та середнього бізнесу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області Ольга Ракова подякувала за  злагодженість у роботі та належну організацію засідання.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100