реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький у коментарі «Прочерку» назвав кандидатури, запропоновані президією Народної ради на посади керівників силових структур в області такими, що повинні займати місце «на лаві підсудних», а не у владі.

- Нам достовірно відомо від членів Народної ради, що питання призначення силовиків не розглядалося на засіданні президії Народної ради. Бондаренко, як і завжди, все брутально сфальшував, - переконаний Булатецький. – Президією Народної ради керують: Анатолій Бондаренко (ціну йому знаєте), Петро Чернявський (це все бригада Тулуба) і Михайло Мушієк. Це – трійка, яка керує Народною радою Черкаської області. Це – велика ганьба... Пропозиції Народної ради – це брутальна провокація в підтримку повернення режиму Януковича-Тулуба-Олійника і так далі – тому що всі ці люди тісно пов’язані з Януковичем, Тулубом і Олійником.

Булатецький розкритикував і конкретні кандидатури, запропоновані президією Народної ради.

Так, за його словами, «достеменно відомо», що кандидат на посаду начальника УМВС у Черкаській області Владислав Володимирович Пустовар «займався поставкою тітушок по всій Україні».

- Це була права рука Тулуба, Дернового в усіх злочинах, які вони чинили, а особливо в питанні поставки тітушок, - заявив Булатецький. – Там ще з ним задіяний його «братан» Іванченко, начальник ДАІ... Іванченко – це та людина, яка виконувала в брутальний спосіб перешкоджання мені здійснювати виборче право 15 грудня (день перевиборів у Верховну Раду, - ред.) і до 15 грудня. Вони забрали в мене машину, вони заблокували мене в офісі – Іванченко... І ця т*****а хоче ще й далі ДАІ керувати!

Нагадаємо, що Микола Булатецький на перевиборах 15 грудня 2013 року був єдиним кандидатом від опозиції по 194-му виборчому округу з центром у Черкасах.

Кандидатуру Віктора Іонасовича Кононенка, якого президія Народної ради пропонує призначити начальником УСБУ в Черкаській області, Булатецький також не сприймає.

- Іонасович – це людина, яка давно «внедрена» в опозицію, - заявив Булатецький. – Він з так званими псевдоопозиціонерами давно має контакти... Тому псевдоопозиціонерами (в тому числі, наскільки мені відомо, це підтримав і народний депутат Даценко) підтриманий оцей Іонасович.

Щодо Віктора Миколенка, запропонованого на посаду прокурора Черкаської області, Булатецький утримався від різких висловів, оскільки його «не дуже добре знає».

Булатецький висловив переконання, що місце Пустовара і Кононенка «на лаві підсудних у нової влади, а не у владі». Він заявив, що Комітет спротиву диктатурі та «шісткам» режиму, створений під час революції, звернувся до керівних органів держави з проханням «не допускати подальших (подібних) дій з боку так званої Народної ради».

реклама

Коментарі  

 
+6 #14 Правда 13.03.2014 09:21
Толя "безкромпромісно боровся з режимом Януковича"-БРЕД СИВОЙ КОБЫЛЫ! Толя аморальна, знахабніла і.с.т.о.т.а, яка заради власної наживи здасть любого з потрохами, зараз любою ціною треба втриматись на плаву, бо посадать ....., чому і м..нта хоче свого бо р...ло вже не в пушку, а г.... в перемішку з кров"ю
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #13 Нестор Іванович 12.03.2014 23:05
Мушієк нагла і цинічна мор..а, до демократії ніякого відношення немає, тут я з Булатецьким погоджуюся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #12 ханна 12.03.2014 20:27
народна рада !Ха ха ха ! Кого обрали ментом запитайте людей(працівник ів-оперів),які для деяких погони заробляли, чому деякі опери не ходили по декілька років в відпустку,гаран товану і оплачену державою, а не тому що деяким керівникам (Бойко,Висоцько му)потрібно було будуватись і вони весь бензин виділений на УВД і райвідділи (До прихода новогоначальник а) на ліво збували, а в командировки іздили всі на своему бензині! Всіх влаштовувало? Опера - ми завжди були нагнутими, але зараз ви дозволяєте всім маніпулювати собою? Визначіться самі, кого ви хочете бачити начальником, офіцери (з бивших) Вас підтримають!Не думаю , що "варяги" були поганими!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #11 Петрович 12.03.2014 17:41
Пане Булатецький! А що ви зробили для Черкас як депутат за весь час, крім того що гадите інших? Чи ваша репутація будується на голословних наклепів на інших, бо себе ж не видно з боку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #10 Валерій І. 12.03.2014 17:33
а ще Пустовар організатор референдуму в Криму :lol: :lol: :lol: бред!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #9 Петро 12.03.2014 16:52
Схоже, Булатецький організував компанію коментаторів. Тоді поодовження дискусіі втрачає сенс.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #8 Петро 12.03.2014 16:45
Схоже Булатецький організував групу підтримки в коментарях.Тоді подальша дискуія не має сенсу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #7 николай 12.03.2014 16:42
згоден з Миколою на 1000000% Пора Металисту вспомнить диплом!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #6 Петро 12.03.2014 16:33
Звичайно, вислювлювати своі думки (навіть публічно) мають право і хворі люди. Демократія - вона для всіх.
Для тих, хто не в темі уточню, що наприклад Мушіек взагалі не входить до складу президіі народноі ради, Бондаренко очолював народну раду з самого початку і зарекомендував себе, як безкомпромісний борець з режимом Януковича-Тулуба на відміну від Булатецького, який здав вибори. Що стосується Чернявського, то тут взагалі нікого не потрібно переконувати. Він не мав навіть жодного контакку з Тулубом і від початку до кінця вів активну боротьбу проти режиму як в Чекасах так і в Києві, практично не пропустивши жодного Віче. Щодо рекомендованих президією ради осіб на відпоідні посади в силових структурах, то необгрутоване іх обвинуваченя Булатецьким це хвора уява ........ людини. ..............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #5 отак хлопці..... 12.03.2014 16:16
Підтримую 100%
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100