реклама

реклама

Нині кабінет колишнього голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Тулуба, якого оголошено в розшук за підозрою в розкраданні державних коштів, пустує. Зі стіни знятий портрет колишнього президента Віктора Януковича, соратника Тулуба.


А колись в цих кабінетах був Тулуб. Фото з сайту ОДА

А колись в цих кабінетах був Тулуб. Фото з сайту ОДА

Щоб потрапити в кабінет екс-голови ОДА, слід було попросити дозволу в першого заступника голови ОДА Анатолія Івашкевича, який нині виконує функції керівника області. На відміну від самого Сергія Тулуба, а також його заступника-керівника апарату ОДА Едуарда Івакіна та заступника Тетяни Прітченко, Анатолій Григорович нікуди не зник. Більше того, за словами держслужбовців, Івашкевич працює зранку до вечора і досить сумлінно. На роботі також присутній і інший заступник голови ОДА – Михайло Коваленко. Івашкевич і Коваленко – це, власне, і вся на сьогодні керівна верхівка області.

З’ясувати наразі, де перебувають Івакін та Прітченко в обласній державній адміністрації досить складно. Видання «Провінція», посилаючись на власні джерела, повідомляла, що Прітченко пішла на пенсію по інвалідності, а Івакін невідомо де. Проте начальник управління кадрового та правового забезпечення Микола Боковня навідріз відмовляється повідомляти, чи хоч якась документація підтверджує вихід Прітченко на пенсію. Теж саме і по Івакіну.

Микола Боковня відсилає журналістів у прес-службу облдержадміністрації або у відділ інформаційної політики, керівниця якого… перебуває у відпустці.

– Я дуже зайнятий і мені треба працювати. Не заважайте мені робити свою роботу. Пишіть інформаційні запити, ми подивимося, – радить Микола Боковня і кладе слухавку.

На відміну від закритого від журналістів Боковні, Івашкевич реагує швидко на прохання поглянути на кабінети Тулуба чи Івакіна. Журналіста пропускають у кабінет, бо влада, мовляв, є публічною.

КАБІНЕТ ТУЛУБА:

 


У приймальнях Тулуба і Івакіна сидять секретарші. Кожна дістає з потаємної шухляди ключа, щоб відкрити кабінет і з-за порогу стежить за журналістом.

У кабінетах порожнього. Щодня тут чекають на нових керманичів. Проте центральна влада зволікає. У ЗМІ звучали різні прізвища на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації, проте питання досі відкрите…

КАБІНЕТ ІВАКІНА:

 


Атмосфера в коридорах влади різко контрастує з тією обстановкою, що в кабінетах влади. Якщо наступнику Сергія Тулуба просто можна зайти і почати працювати, то коридори облдержадміністрації потребують ремонту. Особливо перший поверх.



 

Тут у коридорах колись висіли портрети Сергія Борисовича...

Тут у коридорах колись висіли портрети Сергія Борисовича...


реклама

Коментарі  

 
-1 #11 JasonCoura 17.03.2021 15:52
Доставка алкоголя якутск
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 Справедливий 13.03.2014 11:47
А що, скажіть, робиться у кабінетах вірних провідників ідеї партії - директорів департаментів? Там теж вичищати лайно потрібно разом із власників тих кабінетів! Усі ж вірно служили Януковичу! Гроші в партказну збирали, людей цькували за інші погляди. Де ж вони тепер усі? Чекають на нового хазяїна? Про Прітченко згадуєте, а про підлеглого її безпесереднього - С., ні? Він же погрожував тим, хто за владного кандидата не проголосує, звільненням, хабарі брав та посадами приторговував! А бездарна Л., яка віддано "герою" в очі дивилася і за державні кошти по закордонам їздила? Огидно на них дивитися було, як вони усі "служили", як собачки. Гнати усіх мітлою!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 будячок 13.03.2014 11:16
Цитую Черкащанин:
Тулубятня спорожніла. Та чи надовго?


... про Івашкевича (першого тулубятника) ТАААК душевно розписано, аж сльоза прошиблааа.... :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Олег 13.03.2014 10:20
Красивый у Тулуба кабинет. Я бы там поработал. У Ивакина слабовато.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #7 Черкащанин 13.03.2014 00:26
Тулубятня спорожніла. Та чи надовго?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 ШО 13.03.2014 00:14
Думаю, что очень многие тулубятниковски е выглядывают в окошко, в надежде увидеть русские БМП-ки с Героем на броне.
Так, что дорогие черкащане, не тратьте время на воровские дачи и кабинеты а с "яростью благородной" пишите заявы в Генпрокуратуру по коррупционным и прочим беспредельным фокусам местных небожителей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Нестор Іванович 12.03.2014 23:51
Як на мене, то щось дуже мало кабінетів старої влади залишилися пустими. Але нічого, ось хтось із претендентів достатню суму збере, а потім місцеві торги оголосять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Loki 12.03.2014 19:23
Не спешите з новою владою. Судя по тому, шо вже повернувля любитель не читать о своей персоне комменты, то незабаром повернеться і новастара влада!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Діма 12.03.2014 18:01
А чому він не забрав булаву??? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 паршивенький 12.03.2014 17:49
верніть портрети тулуба на стіни!!! А краще верніть самого тулуба! при ньому була благодать! І івакіна верніть! він взагалі був няшка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100