реклама

реклама

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр  імені Т.Г. Шевченка запрошує на вистави 20-31 березня.

20 березня, у четвер, о 18.30 на черкаській сцені покажуть українську прем’єру п’єси європейського драматурга Іона Сапдару «Натюрморт із товстим небожем». Це трагікомедія про красу, чудовиськ і любов.


21 березня, у п’ятницю, о 18.30 черкащанам та гостям міста покажуть сучасний варіант трьохсотрічної історії про палке і пристрасне кохання «Дванадцята ніч, або Що захочете».


Це – одна із найвідоміших комедій видатного англійського драматурга Вільяма Шекспіра, український переклад якої спеціально для черкаського театру зробив видатний український письменник Юрій Андрухович.

22 березня, у суботу, о 17.00 – найвідоміша і найулюбленіша музична комедія, переказана Григорієм Квіткою-Основ’яненком, «Сватання на Гончарівці». Це – історія про відданість, самопожертву та справжнє незгасиме кохання.

23 березня, у неділю, о 17.00 на любителів театру чекає вистава «За двома зайцями».

Це – комедія Михайла Старицького про перипетії жевжика, який намагається погнатись за двома зайцями, одружившись водночас і з багатою міщанкою, і з бідною красунею.

27 березня, у четвер, о 18.30 відбудеться грандіозний концерт до Міжнародного дня театру.

31 березня, у понеділок, о 17.00 – епохальна драма Ліни Костенко, благодійна вистава черкаського драмтеатру, присвячена пам’яті Небесної Сотні, кошти від якої буде перераховано родинам загиблих черкащан «Дума про братів неазовських».

Дітям 23 березня, у неділю, о 12.00 покажуть музичну казку за твором Самуіла Маршака «Дванадцять місяців, або Хранителі року».

Чарівний і небезпечний зимовий ліс... Дванадцятеро братів-чаклунів, які вміють керувати силами природи... Бідна падчірка, яка в заметіль шукає проліски, і маленька вередлива королева, яка намагається підкорити своїм забаганкам навіть матінку-природу...

Ціна квитків – від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100