реклама

реклама

Новопризначений голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко розуміє, що нині він очолив область у непростий час. Проте Юрій Олегович запевняє, що робитиме все можливе, щоб потім не соромно було подивитися в очі черкащанам. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі «Прочерку».


– Нині я відповідальний перед Богом та черкащанами, а насамперед – перед полеглими на Майдані. Раніше я відмовлявся від посади очільника області. Я робив такий крок, щоб не хвилювати громаду, яка на народній раді обрала іншу кандидатуру на посаду керівника облдержадміністрації. Проте  пройшов тиждень, ніякі кадрові рішення не приймалися і мені знову надійшла пропозиція. Цього разу це було, так би мовити, наполегливо. І я, враховуючи той військовий стан, у якому насправді перебуває країна, зрозумів, що не можу стояти осторонь, – зауважив Юрій Ткаченко.

Він наголосив, що для нього Черкаси є рідними, він тут живе і тут навчаються у школі його діти.

– Мені небайдуже те, що тут відбувається. І нехай це буде тимчасовий перехідний період, та я особисто насамперед повинен разом з політичними силами та громадськими організаціями зробити декілька речей. Найперше людей сьогодні хвилює їхня безпека. Черкащан треба заспокоїти. Треба повернути моральний дух правоохоронним органам. У цьому я б хотів, щоб мені допомогли представники самооборони та політичних сил, які мають стати поряд зі мною. Життя триває далі і ми також маємо створити усі умови для роботи малого та середнього бізнесу, очистити наш край від корупції. Крім того, людей хвилює питання виплати зарплат та пенсій. У всіх цих питаннях треба навести лад. А вже після цього можемо говорити про інвестиції в область, – зазначив Юрій Ткаченко.

Нагадаємо, що Юрія Ткаченка учора Указом в.о. Президента України було призначено головою Черкаської облдержадміністрації. Він є відомим підприємцем у Черкасах, до приходу Партії регіонів до влади очолював на Черкащині обласну Податкову адміністрацію. Був керівником депутатської фракції партії "Наша Україна" у Черкаській обласній раді.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #42 Мелья 17.03.2014 17:16
Теперь Казаряны еще богаче станут, всех на фермерский рынок и депутатов тоже :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #41 LORA 17.03.2014 14:17
Каплій вірно сказав як нами буде керувати неук,безд...рь --- який купив диплом....нонсес....Толя сопи в дві дирки.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #40 Inboх 17.03.2014 14:13
Бондаренко Мушіяка Овчаренко Добровольський-це люди Олійника,Тулуб нагороди не за спасибі і не за карі очі роздавав так званій опозиції(вам тобто).Приїдьте в Лисянку і поглянте за яку зарплату він будував комплекс.а офіційно ніде не працює...і це всі бачуть і знають хто ви.......Хватить мутить хлопці....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #39 Agro pro 17.03.2014 13:52
люди скажіть хто такий Толя Бондаренко .........- металіст...людина яка прагне до посади вже дуже багато років але....і тут була обіцянка і знову Толя в ,,опііі,,Читаюч и ці коменти ,хочу сказати запитайте людей де толян колись працював Лисянка (накр...ло па........добудовує маркет....))заробляє Вами а ви виходьте ......за нього а він не хай заробля РЕВОЛЮЦІОНЕР
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #38 запад ло запад ня 17.03.2014 12:26
Надо наградить всех майдановцев орденом России а владельцев ВСЕХ тв."украины" званием героев ... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #37 [email protected] 17.03.2014 11:12
думав голосувати за Кличка на виборах президента, тепер - НЕ БУДУ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #36 Быстряков 17.03.2014 10:01
Цитую ТЕЗКА:
Цікаво? А чому це в нас журналісти так не люблять успішних підприємців?
Чому журналістів хлібом не корми, а дай кого небудь обпаскудити. А наприклад журналісти з кропиви, до цього часу пам"ятають як по українській мові учителька в школі їм двійку поставила і тепер вони її паскудять на всіх і вся!(пробачте за порівняння, але йому якась партія не видала гонорар за статтю)


Цікаво, а чому це кримінальний кодекс так не любить "успішних підприємців", які працюючи на державній службі зуміли розпочати власний бізнес? Його попередня посада начальника ДПА - це головний компромат. Був би чесним і тижня там не протримався би. Саме вони є головною причиною того, що путінівські "антифашисти" топчуть нашу землю.

Гадаю, тепер на зміну донецьким, посунуть податківці та черевківці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #35 стійкий націоналіст 17.03.2014 09:41
мені це дуже подобається
http://www.youtube.com/watch?v=E0s7s4xf4cc
http://www.youtube.com/watch?v=g52wa6ty1Fc
усі вони гарнi "РОБЯТА"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #34 Баада Бум 17.03.2014 08:53
Если не будет тулубовских клерков во власть тянуть, поймет неотвратимость быстрого вылета в случае провала, то должен справится, будет умно и стабильно управлять будет уважаемым, оступится все - . Так как с бывшим "гером" небудет - что ни бок а все сходит. Желаю удачи и ему и нам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #33 Антон 17.03.2014 03:52
В мае выборы Президента,так что пусть поработает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100