реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради Наталія Коваленко дивується, хто ж рекомендував Юрія Ткаченка на посаду голови Черкаської ОДА. У комендатур «Прочерку» Наталія Коваленко зауважила, що на народній раді кандидатуру Ткаченка не затверджували.

– Якщо ми вже після революції встановили правила, що ініціатива по призначенню керівників має йти знизу, то мені цікаво, хто ж рекомендував Юрія Ткаченка на посаду голови облдержадміністрації? Адже на народній раді пропонувалася кандидатура «батьківщинівця» Анатолія Бондаренка. При цьому, партія «Удар» також не повідомляла про ініціативу висування того чи іншого кандидата. А нині «ударівці» постфактум вирішили обговорити кандидатуру голови ОДА… Тож, думаю, сьогодні має бути якась спільна позиці не стільки від «Батьківщини», як від народної ради стосовно призначеної особи, – зауважила Наталія Коваленко.

При цьому вона підкреслила, що нині мова не йде про бойкот призначеної кандидатури абощо. Мовляв, якщо вже є відповідний указ по призначенню, то слід працювати і йти далі.

– Стосовно політичних цілей, через які могли призначити Юрія Ткаченка, то тут говорити важко… У мене він асоціюється з «Нашою Україною», з партією, у якій він востаннє працював. Вже після цього, якщо брати більш близькі часи, то я не пам’ятаю, щоб він під час революції чи останніх подій на Майдані висловлював якусь свою позицію, - сказала Наталія Коваленко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #19 Васо 17.03.2014 11:13
Как вы все задрали! В стране практически война, а вы бл...ди выясняете про должности. Гнать всю эту шоблу депутатскую и перевыборы, срочно причем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #18 патриот 17.03.2014 10:49
У этого черпалки похлеще, чем у Тулуба, налоговая - хорошая школа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #17 Все 17.03.2014 10:12
Цитую Віталька:
Наташенька! Не умнічай... Хавай те, що тобі принесли на тарєлочці!

ВОНА хотіла, щоб ЇЇ патрон Олійник, поставив. І ТАК ВСЕ від БЮТа, Голова Черкаської обласної ради Коваленко Валентина, від БЮТа, секретаря Черкаської міської ради (Добровольськог о) хотят від БЮТа, виконком Черкаської міської ради сформували ПРиБЮТ, 3 депутата фракція БЮТ (Вовкодав, Слуцька- директор кіно Україна, Шабанов )призначені ПРиБЮТ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #16 Лиана 17.03.2014 10:00
Мне больше всего понравился высер Ильяшенко на тесу того что отныне все решает майдан и люли и без обсуждений кандидатуры наша партия и мы та Вы что! Ни ни. И тут та пошли Вы все, и Ваш майдан и Ваша рада с обсуждениями. Интересно что на это скажет Виталичек? Поимели майдан и сидят руки потирают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #15 ЗнаЮ 17.03.2014 00:39
бачу ви теж з толею не дуже подобаетесь громаді....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #14 Микола 16.03.2014 22:22
Ткаченко - не подарунок, але це в тисячу раз краще, чим Толя металіст. До речі, а чому так шуму багато? Бондаренко ж так служив Черевку і його команді як бабло було, в тому числі і Ткаченку, а потім з ти же успіхом лизав дупу Тулубу. Яка йому різниця чию дупу "ліцезрєть"?. Толя швидко освоїться, не переживайте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 Черкаський люд 16.03.2014 19:54
Хто рекомендував? а-ха-ха Спитайте у Валі Коваленко, тої, що письменниця, а тепер Голова Ради)Вона знає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Петро Б 16.03.2014 18:51
Наконец-то дождался портфеля, Молли-Ботичелли и строек мало ему, надо серьезными делами заняться...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #11 українка 16.03.2014 18:33
А судьи кто? А що таке народна рада? Щось у ній народу не видно! Одні і тіж політичні обличчя!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #10 Здивований 16.03.2014 17:55
Не зовсім підходящий час вибрала пані для внутріпартійних розборок. Дивно, що для деяких "патріотів" це й зараз найважливіше питання: хто, кого і куди рекомендував Отакі ми...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100