реклама

реклама

«Вікторе Федоровичу Білоусов! Одне незаконне звільнення у вас уже є. Не чіпайте Ірину Тітовську, не обтяжуйте краще...». Саме так прокоментував «Прочерку» екс-керуючий справами міськвиконкому, юрист Микола Кудрявцев інформацію про небажання в. о. секретаря міської ради Віктора Білоусова продовжувати контракт директору Будинку культури ім. Кулика Ірині Тітовській.

Контракт із Іриною Тітовською закінчився 15 березня. Мерія не має наміру його продовжувати, мотивуючи тим, що відповідно до кваліфікаційних вимог директор комунального підприємства, який працює в галузі культури, повинен мати вищу освіту за спеціальністю. А Ірина нині навчається у вищому навчальному закладі.

– Ірина Тітовська є членом команди Сергія Одарича. Посаду директора Будинку культури ім. Кулика вона отримала за часів його мерства. Пройшла відповідний конкурс. Була затверджена після того, як запропонувала на розгляд комісії свою Концепцію розвитку Будинку культури. Під її керівництвом з маловідомого закладу БК став популярним. Примітно, що захистити свого керівника до в.о міського голови працівники Будинку культури прийшли майже стовідсотково, – констатує Микола Сергійович.

Більше того, стверджує пан Кудрявцев, Ірина Тітовська підтримувала Майдан, бувала в Києві, організовувала акції зі збору коштів і медикаментів.

–  У мене в голові не вкладається, що після перемоги Майдану комуністи з Партією регіонів умудряються зухвало призначати когось на посади і звільняти справді фахових і талановитих людей. Таке відчуття, що ніби нічого не трапилося, ніби екс-губернатор Черкащини Сергій Тулуб не в розшуку, –- говорить Микола Кудрявцев.

За його словами, юридична агенція «Правком» готова захистити інтереси Ірини Тітовської в суді. Тим більше досвід таких справ вона вже має.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #22 1-1-1 20.03.2014 11:43
Кудрявцев мутить. Будь який студент першого курсу юридичного коледжу знає, що в законодавстві немає терміну і статті:"підтримувала Майдан, бувала в Києві, організовувала акції зі збору коштів і медикаментів". За що боровся майдан? щоб була справедливість, щоб було верховенство законів. Не вибірково...Тому і з Тітовською треба діяти по закону. А її підвели "колеги". Хай звертається в суд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #21 блазень 19.03.2014 22:17
Ах , а як невтомно хтось громихав проти Сисоєвой ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #20 Оксана Колісник 18.03.2014 16:49
Ну таку єрунду написав Микола Кудрявцев! По-перше, це просто помилка кадровиків міськвиконкому. Щоб не сказати - умисна безвідповідальн ість перед самою ж Тітовською. Справа не в тому, що Ірина Тітовська погана! Навпаки, мені здається, що вона має перспективи. Чисто по-людськи ті, хто відповідали за призначення, позбавили людину шматка соціального захисту, не врахувавши всі обставини: освіту, вік і сімейне становище. А всякі політичні підтексти - я Вас прошу! В області ставлення до культури спадково нехлюйське, без огляду на політичну приналежність, а в команді, на приналежність до якої натякає Микола Кудрявцев - ще й зневажливе ставлення до фахівців. Взагалі, кадрова політика СО2 заслуговує пильнішого вивчення, зокрема часті зміни заступників, помічників і т.д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #19 Кудрявцеву 18.03.2014 15:57
Миколо, якась недобра для Вас тенденція вимальовується. Щось Вас з Одаричем не підтримують на сайті
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #18 Надія Метрофанова 18.03.2014 15:03
Не віримо ми більше вашому Одаричу, ганьба йому. Всі вони пристосуцванці і заробітчани. Одна достойна людина була Білоусов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-19 #17 Медик 18.03.2014 15:01
Цитую Бюджетники:
Бюджетники за Білоусова. Лише під його керуванням нас не відправляли за власний рахунок у відпустки


Ага! Забули про перебої зарплати у вересні, про перебої зарплат у жовтні.
У листопаді і грудні не було, бо були вибори, а так би й у листопаді вже сиділи на голодному пайку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #16 Бюджетники 18.03.2014 14:36
Бюджетники за Білоусова. Лише під його керуванням нас не відправляли за власний рахунок у відпустки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-22 #15 Васо 18.03.2014 14:30
Цитую місцевий:
Білоусова в Черкасах знають виключно як порядну людину. А спитайте у людей за Одарича, його ненавидять


Кто "порядна людина", Белоусов??? Эта ПРовская шестерка запрещала мирные собрания граждан, даже Новый год пыталась отменить! Покажите мне хоть одного мэра, который запрещал собираться больше 3-х? Знаете такого? А я знаю - БЕЛОУСОВ!
Трудоустроила эта "порядна людина" на работу свыше 20-ти !!! депутатов прожирателей наших денег. Порядна? Ну-ну.
Сегодня в ВР зарегистрировал и законопроект о запрете КПУ, надеюсь что если не сегодня так завтра примут.

А насчет Одарича, "місцевий", 26-го мая, именно Одарич будет принимать город
в качестве мэра. Хоть Вы тут и на пену изойдите )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #14 місцевий 18.03.2014 13:52
Білоусова в Черкасах знають виключно як порядну людину. А спитайте у людей за Одарича, його ненавидять
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-27 #13 Спостерігач 18.03.2014 13:43
Цитую За Білоусова:
Білоусов на відміну від Одарича порядна людина і діє по закону. Отримає Тітовська диплом про вищу освіту, тоді і зможе притендувати на посаду директора.


Порядна людина не працевлаштовує в мерії 22 депутати міської ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100