реклама

реклама

Громадські  слухання з питання бюджету – 2014 та Програми соціально – економічного розвитку  Черкас , заплановані Черкаською міською радою наприкінці лютого, та які мали б пройти 20 березня ц.р. в Будинку культури ім. Кулика,  відміняються.

Прийняти  таке рішення міську владу змусила норма головного документу м.Черкаси, а саме – ст. 63 Статуту територіальної громади міста, затвердженого рішенням Черкаської міської ради  від 16.07.2009 № 4-1347. Дана  стаття передбачає, що громадські слухання не можуть відбуватися протягом терміну, визначеного чинним законодавством для проведення передвиборчої кампанії.

Враховуючи ту обставину, що на сьогодні в Україні триває  виборчий процес, в тому числі  і з позачергових виборів Президента України, відповідно до ст. 63 Статуту територіальної громади міста Черкаси, проведення громадських слухань 20 березня цього року  скасовано відповідним розпорядженням. Про це інформує прес-служба МВК.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 2 19.03.2014 17:10
Гнать Белоусова в три шеи. Почему сразу "скасувати"- давай переноси!!!!!!! !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Фром 19.03.2014 17:07
Ждем, что бюджет развития депутаты будут принимать на тихом междусобойчике. То есть, миллион на пиар-службу Воротнику, еще 2 миллиона на колесо Радуцкому, и по 990 тысяч без тендеров всем по-немногу. Думаю, ребята напоследок себя не обидят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100