реклама

реклама

У смілянському осередку політичної партії ВО «Батьківщина», за дорученням партійного керівництва області таємно змінили голову осередку. Замість Володимира Білана було обрано 72-річного дідуся Анатолія Голуба, інформує сайт «Сміляночка».

Цікавим фактом є те, що майже ніхто з керівників партійного осередку та депутатського корпусу не знав про такі збори.

Захід відбувся в приміщенні Смілянської державної адміністрації, хоч як відомо, ВО «Батьківщина» має у місті декілька приміщень, це штаб та приймальня партійного осередку.

Відмітимо, що, беззаперечно, смілянська «Батьківщина» за останній час достатньо зміцніла. Нагадаємо, що саме молодий бютовець Ярослав Березань нещодавно очолив Смілянську міську раду, а Наталія Ястребова (Шпак), яка стала головою фракції, згуртувала на базі «Батьківщини» нову депутатську більшість.

Видання зазначає, що в місті поширюються плітки, нібито головним питанням, яке було доручено новому керівникові Смілянської «Батьківщини» є організація членів партії які під виглядом незадоволених представників Черкащини будуть, під стінами обласної державної адміністрації, вимагати негайного звільнення новопризначеного губернатора Юрія Ткаченка. Також, нібито, необхідно домовитися зі смілянською Народною радою про підтримку Анатолія Бондаренка в якості губернатора області.

Нагадаємо, що нещодавно посилилася бійка за губернаторське крісло між головою обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолієм Бондаренко та  Юрієм Ткаченко, якого за квотою «УДАРу»  вже призначено головою Черкаської адміністрації.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 Нестор Іванович 20.03.2014 10:12
Хто очолив у Смілі "Батьківщину" то їхня партійна справа, але переводити питання в площину, що хто проти Ткаченка той за Бондаренка не тільки не логічно, а і підступно. Тисячі черкащан не бажають бачити на цій посаді НІ ОДНОГО, НІ ІНШОГО. Невже не зрозуміло, що нам немає різниці хто нам бреше, ми не хочемо брехні в принципі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Слава 20.03.2014 00:24
А Смілянський молодий бют взагалі не запитували кого вони хочуть, і взагалі зробили внутрішній партійний переворот.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Михайло 19.03.2014 23:12
Толя! Ти ж не хотів ніяких посад! Як хочеться дерибасить!Йди геть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Марта 19.03.2014 21:34
А Смілянський БЮТ підтримує Ткаченко,?(принаймні молодий БЮТ),то так розуміти???То хто заважає приїхати і підтвердити ,і відповідальніст ь спільну з ним взяти...Київський БЮТ морозиться,то може Смілянській візьме..УДАР,2-ЗА,0-УТРИМАВСЯ,0-ПРОТИ,то ваша квота,серед білого дня крадуть...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Makar 19.03.2014 21:19
А що?Життя тільки починається!!! Ги!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Комент 19.03.2014 18:47
Бондаренко вміє організовувати провокації. Здатен на все, аби до влади дорватись. Матір рідну продасть. У..д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100