реклама

реклама

18 березня в Управлінні Державтоінспекції Черкаської області, відбулася підсумкова нарада по результатах роботи підрозділів ДАІ області за два місяці поточного року. В залі зібралися керівники районних підрозділів ДАІ, командири стройових підрозділів, начальники відділів УДАІ та керівники центрів з надання послуг власникам транспортних засобів ДАІ Черкащини. Також в нараді взяли участь представники громадських організацій, зокрема голова Черкаського автомайдану Руслан Зоря та його колеги.

Начальник Управління ДАІ області, підполковник міліції Андрій Олексійович Іванченко в своєму вступному слові довів загальну обстановку аварійності на дорогах Черкащини з початку року та вказав на їх причини.

Зокрема, за два місяці поточного року, на дорогах області зареєстровано 97 дорожньо-транспортних пригод в яких постраждали люди, цей показник на 44,8 відсотка більший, ніж у 2013 році. Серед потерпілих 26 осіб загинуло і 113 травмовано. Порівняно з попереднім роком кількість травмованих збільшилася на 68,7 відсотка, загиблих на 85,7 відсотка.

Аналізуючи причини дорожніх пригод, керівник обласної ДАІ закликав усіх присутніх докласти максимум зусиль для забезпечення порядку на дорогах, а водіїв, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Також, начальник УДАІ звернувся з суворою вимогою дотримання дорожнього законодавства, і до своїх підлеглих.

Позитивною зміною в роботі автоінспекції області було відмічено спільні з громадськими організаціями патрулі, які від недавна несуть службу на дорогах Черкащини.

«Така спільна робота, дає можливість контролювати ситуацію на дорогах, як по недопущенню водіями порушень Правил дорожнього руху, так і забезпечення охорони громадського порядку. Робота спільних патрулів сприяє покращенню довіри населення до міліції та прозорості роботи її працівників» - зазначив начальник УДАІ.

Спільні наряди будуть контролювати дорожню безпеку на вулицях області і надалі. Для цього автомайданівцям вручили спеціальні посвідчення, які вони пред`являтимуть водіям в ході несення сумісної служби разом з інспекторами ДАІ. Такі спільні патрулі контролюватимуть дотримання законодавства в сфері дорожнього руху, проводитимуть широку профілактичну роботу, виявлятимуть та розкриватимуть протиправні діяння з ознаками злочинів, у тому числі пов`язаних з використанням транспортних засобів та сприятимуть ввічливому ставленню до громадян, інформує прес-служба ДАІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Королевна 20.03.2014 23:35
кхе-кхе, а у нас разве не сняли Иванченка с должности, ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Денис 20.03.2014 22:51
було б що охороняти..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Микола Петрович 20.03.2014 22:50
Вся Черкаська громада знаэ що Iванченко самый великий хабарник черкаськоii обл. Його корупцiйнi схеми та побори з пiдлеглих вiдомо всiм. Особа яка блокувала дороги до майдану, перекривав дамбу,наймав тiтушок, якi палили автобуси повинна бути в тюрмi, a не проводити круглi столи, Цей злочинець служив Дерновому, потiм лiпандiну, невже купить i нового очiльника УВД??? - сподiвaюся що нi.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Loki 20.03.2014 22:38
Навіть не думайте! Питання вирішене, в відрядження не їду. Вирішили, шо фірма не збирається машину знову ремонтувати після "доріг" та ще й на додаток активістів фінансово підтримувати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100