реклама Делікат

Нардеп від «Батьківщини» Леонід Даценко наголошує, що «Батьківщина», «Удар» та «Свобода» узгоджують єдиного кандидата, який побореться із Сергієм Одаричем на виборах міського голови Черкас. Про це Даценко повідомив на сьогоднішній прес-конференції.

Даценко зауважив, що зараз для цих партій найкращий варіант – залучитися підтримкою громадських рухів: «Самооборони», «Автомайдану», «Правого Сектору».

– Можливо, тоді буде політична сила, а не каша, що вариться у Черкасах, – говорить нардеп.

реклама

Коментарі  

 
-2 #18 VIRUS 25.03.2014 16:45
Депутата Даценка почули,
Хотілось би пучути депутата Поплавського.
А потім ще й організувти дебати.
Хто кого задибае, того кандидатуру і розглядать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #17 Народ 25.03.2014 15:03
НУ-НУ а потом вставлять друг друга по самые не хочу. Хотя уверен что дело даже не дойдет до потом, сразу и приступите, запасайтесь ..........., Бондаренко подкрадется не заметно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #16 Max 25.03.2014 14:21
пропонувати можна будь-кого і всім скопом його підтримувати, але реалії такі: якби одарич всім не подобався до усунення від керування містом (я був в числі таких) і причин цьому було маса, але ті хто прийшов до влади після нього просто вср***сь і показали свою нікчемність в керуванні містом ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #15 Мамалига - мер Черкас 25.03.2014 13:46
Мамалига буде мером у Черкасах!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #14 Не купуй російське 25.03.2014 13:12
"Збиремося,випук немо кого-нибудь,аби не Одарич"....Чого ви його так боїтесь???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 Чукча 25.03.2014 10:49
В последние 6-7 лет в Черкассах был реальный прогресс в развитии города. Год назад незаконно сместили мэра города и что наблюдаем? Дело В.Олейника живет и процветает. Если год назад пан Даценко не увидел что его любимый городской и областной БЮТ взасос целовался, якобы с их врагами, регионалами. А вокруг этой собачьей свадьбы бегали подпевалы типа Мамалыги с Воротником, социалистически й Радуцкий, коммунисты и иже... И что сегодня...эта же гоп-компания вновь плюнула на партийные принципы и лозунги видят только одну цель. Получить доступ к распределению городского бюджета. Ну ладно, пусть бы керовали..но что видим... вместо того чтобы уложить тротуары, ну хотя-бы в центре города плиткой, они георгиевскую стричку мостят. Стричку с которой издеваются сегодня над украинцами... Год прошел с этой гоп-компанией при власти..ни дорог, ни благоустройства , ни ремонтов школ. Положили километр бордюров и на все это ушло 70 миллионов?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #12 екзамен 25.03.2014 10:13
реальна узгодженість дій Батьківщини, Удару, Свободи та інших революціонерів - це безповоротна люстрація команди Кузьмінського на цьому тижні.

Все решта - балаканина й окозамилювання!

І голосуватиму теж відповідно. Й іншим приклад покажу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #11 знаю 24.03.2014 21:48
Одаричь давно пороскладав яйця у всі корзини, а інших перекупить посадами.Ганьба кишиньковим автомайданівбця м! Слава ПС!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #10 Воля 24.03.2014 21:10
Не знаю,що там Одарич в кого вкрав,с ким не поділився (впєчєтляє ваша обізнаність,нач е з одного корита тягнете),ми люди маленькі,тонкощ і нам невідомі,але по факту,те що говорить (вибачте пише)Одарич, в рази розумніше і доречніше ніж усі інші дописувачи прочерку(принай мні ті, що на щось претендують).Розбираємо:1.Жуковська-Фірташ-Путін-гєто(бажаючі є?),решта клоуни та шпана,або номєнклатура тулубована.Може Мамалига,якась альтернатива,ад екватного мера.Мер-то обличчя міста.Ви Ботнара,чи Булатецького поставити хочете,досить з нас позору,Олійник нас і так на всю країну прославив з Поплавком на пару..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 Черкасці 24.03.2014 20:37
кудрявце.ву - ганьба :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100