реклама Делікат

Скандальний Толчин (праворуч) мав залучати інвестиції для Тулуба

Скандальний Толчин (праворуч) мав залучати інвестиції для Тулуба

Станіслав Толчин, який був гендиректором ДП «Макіїввугілля» має намір знову отримати посаду керівника зазначеного державного підприємства. Про це повідомляє УНН з посилання на "Ура-інформ".

За даними засобів масової інформації, в апараті Донецької ОДА можливість такого кадрового призначення не спростовують.

Водночас, на самому підприємстві поки що не коментують інформацію щодо намірів С.Толчина стати генеральним директором ДП "Макіїввугілля".

У квітні 2013 року С. Толчина було призначено Головою Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Весною 2012 року на запрошення губернатора Сергія Тулуба,  Станіслав Толчин очолив Управління інвестиційно-інноваційної політики Черкаської ОДА.

В 2011 році проти С. Толчина прокуратурою Донецької області розслідувалися кримінальні справи з звинуваченням останнього у зловживанні владою, що спричинило збитки державі.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 123 01.04.2014 09:52
коханка ёго гарна,особисто знаю!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 salic 25.03.2014 10:34
Все продолжается. Тулуб -конченный вор, еще с конца 90-х. В Донецке была создана контора "Углетехперевоор ужение", как отмывочная для Тулуба, во главе - Сергей Владимирович Кузяра, бабки возили в Киев Тулубу чемоданами, каждый месяц оборот 150 млн. Затем тотже Кузяра был смотрящим в ДРФЦ г.Донецк, нарика Сашки Януковича, занимался темже, но в большем масштабе, ну а венцом карьеры- был помощником (опять смотрящим) у министра энергетики Ставицкого (любителя камешков и золотых слитков). И такие твари еще ходят по земле.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Нестор Іванович 25.03.2014 10:26
А мав би очолити бригаду засуджених в'язнів-ударників у Кіровоградській колонії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100