реклама Делікат

Чому винні у розгонах акцій, підпалах та знищеннях автівок активістів досі не покарані? Цим питанням задалися активісти Демократичного Альянсу та вирішили задати його новому начальнику МВС Черкаської області Владиславу Пустовару.

«Беркут» палив авто майданівців на Соборній площі, «тітушки» зламали мегафон Голові Обласної партійної організації «Демократичний Альянс» Долецькому Костянтину, авто розгромили Голові Міської парторганізації ДемАльянсу Плахуті Таісії, на дабмі також постраждала автівка активіста ДемАльянсу Завгороднього Владислава, проектор організації та звукове обладнання було пошкоджено при розгоні показу фільму «Відкритий доступ» про Межигір’я 5 січня, багато синців та забоїв отримали Черкащани. А хлопці, по яким стріляли на дамбі? І це далеко не весь список шкоди, завданої виконанням злочинних наказів! Чому Іващенко, який керував розгонами, досі працює і за місяць має йти на пенсію за наш рахунок?» – йдеться у зверненні активістів.

Як інформують організатори, 26 березня о 17:00 черкасці прийдуть до будівлі МВС (Смілянська 57) з плакатами, на яких зображені понівечені авто, та побитою технікою в руках і запитають «Чому винні не покарані?».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #5 Нестор Іванович 26.03.2014 10:23
Після позавчорашнього цинічного вбивства Музичка відповідь ДемАльянсу очевидна - новітня кліка Турчинова-Яценюка- Авакова перепідпорядкув ала орг.злочинне угрупування в погонах собі на службу, натомість їм обіцяно індульгенцію за всі здійснені злочини в минулому і на майбутнє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 без иронии 26.03.2014 10:21
Руководители управления в том положение, когда любой шаг является проиграшным.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Васо 26.03.2014 10:20
"Дем Альянс" те еще ...циркачи и акробаты. Шуму много, дела мало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Цензор 26.03.2014 09:52
А в суддів які ухвалювали завідомо неправосудні рішення будуть питати, чому самі себе не доправили до буцегарні? Нехай хоч сотня докторів наук засяде, а вигадати розумне виправдання рішенню суду щодо відсутності судимості в Дернового, не зможе.
А прокуратуру, яка схвалювала усі міліцейські та суддівські свавілля, вже простили? Просто неправомірні дії міліції на виду, а ці посадовці в краватках діяли більш влучно. Призначити керівників з приємними обличчями - ще не значить навести лад в установі. Має бути невпинний контроль та пресинг.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 федор принципиальный 26.03.2014 09:41
А иващенко до сих пор керует ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100