реклама Делікат

Розслідування кримінального провадження відкритого за вчинення хуліганських дій під час мирних зібрань, яке відбувалося минулого року на Театральній площі міста Черкаси зрушило з місця. Одному з підозрюваних оголошено про підозру.


Слідчим управлінням УМВС України в Черкаської області розслідується кримінальне провадження відкрите за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.296(Хуліганство)Кримінального кодексу України за фактом вчинення хуліганських дій під час мирного зібрання, яке проходило 6 квітня минулого року на Театральній площі. В рамках розслідування вказаного кримінального провадження повідомлено про підозру жителю міста Сміла, який під час даної акції наніс її учаснику тілесні ушкодження.

Наразі судом вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, проте можна з впевненістю сказати, що це лише початок. Особи, які порушили норми закону та участь яких в провокаціях буде доведено під час розслідування даного провадження, понесуть заслужене покарання відповідно до норми закону.

Про це інформує прес-служба обласної міліції.

Нагадаємо, торік на акції опозиції 6 квітня невідомі молодики зчинили провокацію, вдягнувши білі футболки з написами «Бий жидів!»

реклама

Коментарі  

 
0 #11 правда 27.03.2014 08:46
на замітку:

Росія завжди зраджувала Україну
http://argumentua.com/stati/rossiya-predavala-ukrainu-vsegda
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 nnk3 27.03.2014 00:51
Коля, ми в тебе не як Яневський спитаємо! Громадскість знає за що і підтримає, чекай!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Дрон 26.03.2014 23:36
...а что там с березой , кто-то уже доит сок ?, сезон начался?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #8 Микола Кудрявцев 26.03.2014 21:45
Ще 20 квітня було отримано висновок експерта-лінгвіста пана О.Демської, викладача Києво-Могилянської академії. Висновок очевидний дитині-напис містить антисемітські гасла. Тоді, на жаль, цим більше ніхто не переймався. Побачимо, як пройде "оновлене" УМВС цей тест.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #7 Микола Кудрявцев 26.03.2014 21:41
Цитую nnk3:
Зоря це той, що Одаричу прислуговував? Вільний (від здорового глузду)демократ ?

Як казав Данило Яневський, ви-.....от?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #6 З Автомайдану 26.03.2014 10:50
Але найцікавіше – ці події в режимі «online», немов через «криве дзеркало» одразу ж з’явились на сайті «Про .......». Автори інтернет-видання повідомили громадськість, що «Зорю вигнали з Автомайдану». Зрозумівши, що нашу організацію хочуть просто зруйнувати,і порадившись зі справжніми автомайданівцям и, залучившись їхньою підтримкою – ми вирішили й далі «майданувати». Але вже без зрадників. Авантюристам не вдалась їх затія! Нас не роз’єднати! Чоловіки, ми боремось за спокій у нашому місті, а не за посади за чиїмось наказом! Упевнено, ми подолаємо цю перешкоду! Перелік запланованих заходів незабаром буде поширений серед Громади!
Слава Україні!
Руслан Зоря Віталій Красюк
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 nnk3 26.03.2014 10:49
Зоря це той, що Одаричу прислуговував? Вільний (від здорового глузду)демократ ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 З Автомайдану 26.03.2014 10:48
Ми – черкаські автомайданівці, виступали за жорстку відкритість та прозорість, за голос народу у стінах владних кабінетів. Але комусь це муляло. От і заслали до нас диверсантів, які спробували дискредитувати організацію. Почали з вигаданих звинувачень у бік перших автомайданівців у Черкасах. Замість того, щоб розвивати організацію, втілювати заплановані проекти – заколотники почали плести інтриги, пов’язувати їх з різними політиками. Ми чули лише слова без наведення фактів. Щоб загасити конфлікт – ми не тримались за місця,і запропонували автомайданівськ ій громаді обрати нового голову, нову Координаційну раду. І не встигли ми це сказати, як групка зрадників швидко продемонструвал а свої справжні наміри. Були скликані екстрені збори, на яких були присутні чомусь тільки частина автомайданівців , шість з яких замість «примирення» продовжували закидати нас звинуваченнями. Вимагали швидко віддати всі документи, техніку, котру нам надали наші родичі та друзі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Тот самый 26.03.2014 10:39
коли нема чого сказати, розігрують еврейську карту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 сашко 26.03.2014 10:38
А правда що Зорю поперли з Автомайдана. Чому "Прочерк"мовчить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100