реклама Делікат

Рівно 15 років тому пішов з життя (був убитий через підставну автокатастрофу) лідер української нації В'ячеслав Максимович Чорновіл. У Черкасах вшанувати пам'ять видатного земляка зібрались прихильники та послідовники ідей Чорновола. Вшанування відбулося на розі вул. В.Чорновола та бул. Шевченка в імпровізованому сквері, інформує прес-служба черкаського обласного осередку Всеукраїнської організації «Молодий народний рух».

Черкасці, котрі зібрались, читали вірші і слухали спогади РУХівців, котрі знали В'ячеслава Максимовича особисто.


– Чорновіл приїздив до нас не задовго до його вбивства. Він говорив, що на нього відбувається страшний тиск і постійно він отримує погрози. Але не зважаючи на це Славко, як завжди, був усміхнений і щиро сподівався на те, що все зміниться на краще... - це розповів присутнім член Міської Організації Народного РУХу України Віталій Вахній.

– Ми не можемо допускати того, щоб про РУХ, дітище В'ячеслава Максимовича, говорили в минулому часі, адже РУХ - це не просто Партія, це Ідея, це Моральний Авторитет на який потрібно рівнятись всім, хто хоче змінити країну на краще. Допоки живуть ідеї Чорновола і є партія, котрій він присвятив своє життя, доти й Україна може мати гідне плече на яке можна спертись в скрутну хвилину... - зазначив у своєму виступі Голова Молодого Народного Руху Черкащини Павло Прибіш.


Послідовники Ідей Чорновола висловили ідею створення скверу ім. Чорновола на місці, де вони зібрались. Зробити звернення до міської влади з таким проханням вони вповноважили депутата обласної ради Юрія Громовського та Голову Черкаської Міської Організації НРУ Анатолія Корнелюка.

Учасники мітингу вшанували пам'ять про В'ячеслава Чорновола хвилиною мовчання. Після чого заспівали Гімн України.

реклама

Коментарі  

 
-3 #3 nnk3 26.03.2014 15:18
"РУХ - це не просто Партія, це Ідея,..." Яка ідея, балакуни? Кому вона відома? Створити сквер за рахунок громади?! Дулю вам!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Чесний 26.03.2014 14:06
Хай ідуть в баню. Економіку краще підійміть для початку. А далі - поговоримо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Loki 26.03.2014 13:39
"Як би ви хотіли померти? -Швидко. Раптом. На ходу". ©

"Спокойно, дружище, спокойно,
И пить нам и весело петь,
Еще в предстоящие войны
Тебе предстоит уцелеть.
Уже и рассветы проснулись,
Что к жизни тебя возвратят,
Уже изготовлены пули,
Что мимо тебя просвистят"©
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100