реклама

реклама

У провадженні слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Черкаській області знаходиться кримінальне провадження про умисне ухилення від сплати податків до державного бюджету службовими особами НВПП «Дак Електропром» у значних розмірах. Про це інформує ГУ Міндоходів у Черкаській області, реагуючи на мітинг працівників підприємства НВПП «Дак Електропром», що повідомляли про утиски з боку податківців.

Як йдеться в прес-релізі податківців, згідно ухвали слідчого судді Соснівського районного суду м. Черкаси, 15 січня 2014 року було проведено обшук в офісному та виробничому приміщенні НВПП «Дак Електропром». Вилучено оригінали первинних бухгалтерських документів, на підставі яких підприємством у 2010-2012рр. сформовано податковий кредит від підприємств, що мають ознаки фіктивності, а також реєстраційні документи та договори оренди.

Під час проведення обшуку порушень вимог кримінально-процесуального законодавства України допущено не було, заходи впливу на керівництво та працівників підприємства не застосовувались.

Наразі тривають слідчі дії.

Оцінку діям працівників слідчого та оперативного підрозділів ГУ Міндоходів в області буде надано за результатами судового слідства, інформує прес-служба ГУ Міндоходів в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 007 27.03.2014 15:52
якщо не платить податки, так зразу ж мітингувати і волати про несправедливіст ь. "злодій повинен сидіти в тюрмі"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Нестор Іванович 27.03.2014 11:24
Оце так оперативність і головне вирішення питання по суті!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100