реклама

реклама

Надзвичайно дивне звернення надійшло до депутата міськради Наталії Коваленко від комітету самоорганізації населення «Митниця»: там стурбовані інформацією, ніби у міськвиконкомі вважають, що вулиці Героїв Дніпра у Черкасах... не існує.

Про це пані Коваленко заявила, виступаючи на сесії міськради 27 березня.

- Виявляється, в нашому місті «не існує» вулиці Героїв Дніпра! Таку інформацію в комітеті самоорганізації наче б то у свій час отримали від колишнього міського голови Сергія Одарича й неодноразово чули в міськвиконкомі. Навіть на офіційному черкаському форумі відкрито тему «Вулиці Героїв Дніпра в Черкасах не існує», - сказала Коваленко.

Депутат також зачитала інформацію одного з дописувачів згаданого інтернет-форуму (forum.ck.ua), який виступає під ніком BumerM.

«Шановна громадо! – пише BumerM. - Згідно з висловлюванням керівництва департаменту ЖКК Черкаської міської ради, вулиці Героїв Дніпра в м. Черкаси не існує!!! Тому реконструкція цієї вулиці, запланована на 2014 рік, проводитися не буде! Депутати міста Черкаси також не знають про існування вулиці Героїв Дніпра, тому на засіданні бюджетної комісії прийняли рішення не проводити реконструкцію. Можна було б і не звертати увагу на необізнаність керманичів в вуличній інфраструктурі міста, якби не той факт, що біля тисячі містян кожен день вбивають свої транспортні засоби та відбивають сідниці в громадському транспорті. Прохання до громади міста висловити свою думку про доцільність проведення ремонту "неісніючої" вулиці Героїв Дніпра».

Депутат Коваленко попросила секретаря міськради Віктора Білоусова поінформувати депутатів про те, чи планується ремонтувати дорожнє покриття на вулиці Героїв Дніпра та «що це за правова колізія» з вулицею, якої нібито не існує.

Як зазначив Віктор Білоусов, він сам є депутатом міськради від мікрорайону Митниця. Він неодноразово звертався до попереднього керівництва міста щодо реконструкції вулиці. Було розроблено проект, і у плані соціально-економічного розвитку міста на рік є пункт про ремонт вулиці Героїв Дніпра. Нічого більш конкретного Білоусов не сказав. Він також не пояснив і звідки пішли розмови про юридичне нібито «неіснування» вулиці.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 УКРАЇНКА 30.03.2014 20:37
Керівництво і таких спеціалістів ЖКГ негайно всих на звільнення.Впершу чергу вони повинні знати що ця вулиця існує.Дармоїди сидять тільки бюджетні кошти проїдають.Негайно їх на ЛЮСТРАЦІЮ і всих гнати з міськвиконкому разом з депутатами драною мітлою щоб і сліду їхнього там небуло.Ось напишем на Київ які в Черкаському міськвиконкомі працівники нехай і там знають що твориться в Черкасах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 УКРАЇНКА 30.03.2014 20:33
А Білоусову не стидно? Він що незнає що ця вулиця існує це є маршрут автобуса № 29.А Радуцький що каже? Йому не стидно. Забувся вже як бігав з Одуричем і що витворяли щоб попасти до комітету самоорганізації населення мікрорайону? То ми йому нагадаємо.А вибори не за горами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 УКРАЇНКА 30.03.2014 20:30
Та аби вже ті депутати дебільні забули як їх звати.Скоріше б уже вибори, то я думаю що черкащани назавжди забудуть цих придурків, які були при владі.А за Одурича то й мови немає.Неуком був неуком і залишився і команду таку привів собі,а до власті преться бо ще не все вкрав у нашому місті.І як не стидно отим недоумкам -депутатам говорити що вул. Героїв Дніпра не існує? Вони що з дуба звалилися? Ну да на цій вулиці немає що вкрасти.І до церкви на МИТНИЦІ вони не ходять.І не стидно їм.Керівники хренові.А ЖКГ для чого там сидить? Тільки бюджетні кошти використовувати на зарплату? Скорочення їм потрібне бо дуже багато ледарів там розвелося.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 генадій 28.03.2014 07:37
Коваленко - бувша секретарка Олійника. Рівень її інтелекту не дозволяє вчасно реагувати на події.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 sbklymenko 27.03.2014 21:25
Ух ты, и домов там нет и людей. Дороги так точно, там только направление :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100