Творча майстерня відомої черкаської мисткині заслуженої художниці України Олександри Теліженко виготовила і надіслала до Севастополя панно «Дерево життя». Про це повідомляє видання «Голос України».

— Митці Черкащини захоплюються і пишаються мужністю, відвагою і стійкістю українських військовослужбовців у Криму, — сказала Олександра Василівна. — Наша творча робота — знак поваги, глибокої вдячності всім людям у військових строях, котрі не похитнулися і залишилися вірними присязі, даній українському народові.

До посилки з подарунком жінки поклали й роботу семирічного Олексійка Бобіна, онука однієї з майстринь. Свій малюнок хлопчик підписав «Росія, ти слабша за Україну. Ти не переможеш Україну!».

«Ми з вами, дорогі наші захисники! Мине лиха година — і світ ще аплодуватиме суверенній, цілісній, мирній і несхитній Україні!» — написали в листі до моряків Військово-Морських cил України жінки-майстрині.


реклама

Коментарі  

 
0 #4 Садовник 03.04.2014 14:33
Ха, Зеленая Жаба раздувает щеки... Не тужься, можна ведь и лопнуть от зависти в своем болоте. ......................Нет дискуссии, одна грязь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 ЧЕРКАЩАНКА 28.03.2014 17:10
ФУ ГАДОСТЬ КАКАЯ НЕПРИЯТНО СМОТРЕТЬ НА НЕЕ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Дилетантка 28.03.2014 15:27
Як це ницо і не по-людськи використовувати будь-який привід, навіть трагічний, щоб нагадати про свою мазню.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ГОША 28.03.2014 11:54
ОЛЕКСАНДРА ТЫ ЖЕ НЕДАВНО ВОСХВАЛЯЛА ТУЛУБА А УЖЕ ЭТУ ВЛАДУХВАЛИШ БЫСТРО ЖЕ ТЫ ПЕРЕСКАКИВАЕШ ОСТАНОВИСЬ ВЗРОСЛАЯ А ПОДХАЛИМКА МЕНЬШЕ ПИАРСЯ А ТО НАДОЕЛО ТЕБЯ СЛУШАТЬ И ВИДЕТЬ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100