Телебачення ХХІ століття – це високоякісна картинка в телевізорі, планшеті й смартфоні, використання мережі Інтернет, можливість поставити передачу на паузу або перемотати її вперед чи назад і величезна онлайн-колекція кінохітів. Що характерно, оренду пристрою, який робить доступними всі ці функції, вже включено до вартості послуги−20  гривень на місяць.

Про нові можливості телеглядачів розповіли днями журналістам на презентації директор Черкаського регіонального підприємства компанії ВОЛЯ Микола Громов і менеджер телебачення ВОЛЯ Сергій Яковцов. Вони наочно продемонстрували всі інновації інтерактивної телевізійної послуги «ВОЛЯ Smart HD».

Невеличка приставка до телевізора повністю змінює уявлення про телебачення. Адже завдяки їй глядач отримує унікальні функції: «Керування ефіром» і «ТБ-архів», сервіс онлайн-кінотеатру з колекцією найкращих кінострічок, доступ до телепрограм та відеоконтенту на гаджетах. За словами пана Громова, аналогів цьому пристрою в Україні поки що немає. Він показав, як приставка працює з телевізорами старого й нового поколінь, планшетом та смартфоном.

Експерти підібрали для онлайн-фільмотеки «Воля Сінема» найкращі прем'єри, мультфільми, кінохіти та серіали від всесвітньо відомих студій: Disney, ABCта ін. Кіноколекція оновлюється щотижня (вартість сервісу −усього30 гривень на місяць).Найновіші фільми можна дивитися поштучно, з додатковою оплатою. І все це набагато дешевше, ніж у кінотеатрі.


Для підключення інтерактивного телебачення потрібен Інтернет зі швидкістю, не нижчою за 5 Мбіт/с. Від будь-якого провайдера! Підключити послугу можна навіть через мережу Wi-Fi.

Сьогодні компанія ВОЛЯ пропонує кілька пакетів послуги «ВОЛЯ Smart HD». Наразі найвигідніше замовити «Оптимальний HD», що включає понад 130 цифрових та 7 HD-каналів, відео з YouTube, понад 30 тисяч фільмів (вартість – 50 гривень на місяць). Протягом шести місяців за користування приставкою сплачувати не треба. Далі абонплата за послугу становитиме 139,90 гривні на місяць, включаючи користування приставкою).

Послугу можна замовити в центрі обслуговування на бул. Шевченка, 411, або придбати її коробкову версію з доставкою додому по всій території країни на сайті volia.com або звернувшись за номером 0800212800.
*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100