реклама Делікат

Народний депутат із Черкас Ірина Геращенко цьогоріч проігнорує медіафорум, який має відбутися в Казахстані.

 Про це Геращенко написала у соціальній мережі «Фейсбук».

«Отримала запрошення в Казахстан на медіафорум, на якому мали розглядатися актуальні теми, такі, як загроза третьої світової, безпека в регіоні, участь ЗМІ в інформаційних війнах. Інтерес до України в Казахстані надзвичайний, і форум цей завжди дуже цікавий, з високого рівня і професійності експертами з усього світу. Але... Цього року я відмовилася від запрошення, адже форум проходить за підтримки влади Казахстану, яка підтримала анексію Криму. Написала, що як український політик не можу сприйняти таку позицію Казахстану, а отже і прийняти запрошення», - пише нардеп.


реклама

Коментарі  

 
0 #6 БЮТ-ЮЛЯ-ЗРАДА 29.03.2014 18:11
повилазили на крісла ,політики офігенні,як крали так і крадуть,патріот ів як вбивали,так і вбивають,а Топази,Добкіни, Керниси (під дом.арештом)гуляють ..ПР і КП булки розслабили,не страшно,вертаєм ось..Куди Геращенко ваш УДАР дивиться,в кошельок???З Лукашенко, Турчинов вже цілується,хто наступний,Путін ???Зрадники..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 nne14 29.03.2014 16:52
Не віримо куратору ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Не купуй російське 29.03.2014 16:34
При тому, що Казахстан в ООН утримався при голосувані за Україну чи проти, а ось Білорусія проголосувала проти України, і сьогодні в.о. президента Турчинов уже цілується з "бацькою" Лукашенко, то може Казахстану треба було тоже голосувати проти нас, Геращенко б тоді з"їздила до них. Це звичайно сорказм. Але я не розумію, як можна їхати в країну, Турчинову, яка підтримує Пупкіна і визнє Крим у сладі Раші??????? Далі на цьому місці купа матерних слів!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Чесний 29.03.2014 11:53
Та ну все... Просто нереальна героїня. Героя України дайте їй за це..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 незнайка 29.03.2014 11:35
Прошлой осенью проигнорировала отсутствие тепла в детских учреждениях города во время осеннего похолодания Ничего удивительного Звыклы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Не купуй російське 29.03.2014 11:32
Геращенко,твої ігнори,поржній пшик..Що робиться на програмах Шухера? Одну п"ятницю Аксьонов-сепаратист брехав годину,другу Юлька самопіарилась годину,вчора маразми "братньої" любові Лукашенко ізлєвал ("брати "білоруси в ООН,проголосува ли проти України,за підтримку українців в Білорусі садять,"брати" хоч одного пораненого лікувати взяли,на відміну "шкідливих" НАТОвських літовців і поляків)То що за реклама сумнівного "братерства",один напав,а другий його підтримав,ви задню включили???І ВИЗНАЧИТЬСЯ,ПС вам ворог чи ні?На Грушевського вони були вам "провокаторами",потім героями,тепер знову провокатори...У нас тільки політики провокують народ,і не треба брехати..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100