реклама Делікат

Акція на захист підприємця, власника черкаського автомобільного ринку Сергія Крохіна, яку планували провести його черкаські колеги-підприємці, зірвалася через приїзд до Черкас Президента. Про це «Прочерку» повідомила голова Черкаської міської профспілки «Солідарність» Ольга Ракова.

– Мітинг, запланований на 20 квітня, не відбувся, бо саме наступного дня повинен був приїхати до нас Президент. Тож уся міліція була в готовності, а ми боїмося провокацій. Тому перенесли мітинг. І нічого страшного в цьому немає, – сказала Ольга Ракова.

Разом з тим, Ольга Ракова поки що не змогла назвати точної дати, коли повинна відбутися акція протесту.

Нагадаємо, що власник черкаського ТОВ «Авторинок» Сергій Крохін був затриманий 9 березня працівниками антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України у місті Києві за підозрою у вимаганні і отриманні хабара у розмірі 800 тис гривень. Але дружина затриманого, громадські організації та підприємці Черкас переконані, що чоловіка підставили.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Мирослав 26.04.2011 08:39
Пані Олю, Ваша позиція правільна. Підприємці створюють робочі місця, а київські дармоїди вкупі з черкаськими борзими хочуть залишити нас без роботи. :P На страйк прийдемо. :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100