реклама Делікат

Нечуваний дух щедрості, патріотизму та єдності продемонстрували жителі кількох сіл Монастирищенського району, селища Цибулів та міста Монастирище, зібравши за кілька днів продукти харчування, засоби гігієни та кошти для солдатів української армії, долучившись до акції, оголошеної в краї громадською організацією «Народна рада Монастирищенського району».

Про це пише сайт облдержадміністрації з посиланням на сектор з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю апарату Монастирищенської РДА.

Зібрану гуманітарну допомогу вже направлено в кілька військових частин Уманщини, Київщини та Чернігівщини, а раніше відправляли для підтримки українських частин в Криму.

Загалом, у період із 12 до 22 березня жителі Монастирищини вже допомогли 2100 солдатам української армії. Координатор акції та один із засновників ГО «Народна рада» Руслан Плетінка розповідає, що події на київському «Майдані» не просто кардинально змінили свідомість українців, а й згуртували їх, додали духу єдності, нечуваної щедрості, доброти та любові.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100