реклама Делікат

lilo Масовий вихід на природу громадян у день світлого Воскресіння додав роботи лісникам та пожежним, йдеться у повідомленні прес-служби УМНС в Черкаській області. Ось хронологія подій цього дня:

  • о 13:00 год., пожежа лісової підстилки на площі близько 1,3 га. в Черкаському районі, біля  Оршанця. Вогонь на території 71-го кварталу Смілянського військового лісництва з'явився через необережність відпочивальників. Пожежу ліквідовано о 15:00 год. Технікою та особовим складом військового лісництва.
  • 16:00 год, в Чигирині на території міської ради виникла пожежа лісової підстилки на площі 0,5 га. Причина - залишене без нагляду багаття. Пожежу ліквідовано о 17:55 год. силами чигиринських рятувальників, а також ДП «Чигиринське лісове господарство» . Вогонь вдалось зупинити за кілька десятків метрів від лісу.
  • 17:04 год., виникла пожежа лісової підстилки на території 138-го кварталу Русько-Полянського лісництва в Черкаському районі. Вогонь встиг охопити площу в 1 сотку біля Руської Поляни, перш ніж його ліквідували лісники ДП «Черкаський лісгосп». Причина - непогашене багаття. Пожежу ліквідовано о 17:40 год.
  • 17:30 год., виникла пожежа лісової підстилки на території 15 кварталу СКП «Райліс» біля села Станіславчик у Черкаському районі. Вогонь встиг поширитися на площу 0, 3 га. 25 гектарного лісового насадження. Причина необережне поводження з вогнем відпочивальників. На ліквідацію пожежі були направлені техніка та особовий склад Софіївського лісництва, СКП «Райліс» а також місцевих пожежних команд села Мошни та Яснозір'я. Пожежу вдалось ліквідувати о 19 годині.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100