реклама Делікат

Відтепер отримати інформацію про дні та час прийому громадян працівниками міськвиконкому і депутатами міськради черкасці можуть, звернувшись до Оперативної служби 1505. На її базі запустили автоматизовану систему, яка дозволяє буквально миттєво відшукати всю необхідну інформацію про округ, звідки звертається житель міста, який депутат відповідає за цей округ, а також дні й час його прийому городян.

– Приблизно 20-30 черкасців щодня запитують про те, коли депутати міської ради приймають громадян і в якому окрузі. Про дні та час прийому запитують і відносно керівників структурних підрозділів міськвиконкому, – розповідає начальник відділу “Оперативна служба 1505” Андрій Мельников. – Нещодавно ми автоматизували нашу систему й через спеціальний програмний комплекс отримали можливість надавати жителям всю цю інформацію. Пошук необхідних відомостей триває 1 хвилину, загалом же для надання повної інформації витрачається менше 2 хвилин.

За словами керуючого справами Черкаського міськвиконкому Миколи Кудрявцева, тепер відпала потреба надавати телефон відділу з питань роботи ради й, відповідно, мешканець не телефонує двічі. Мало того, уже з травня буде запущено в роботу систему, за якою черкасці матимуть можливість попередньо записуватися на прийом до керівників структурних підрозділів виконавчого комітету, зателефонувавши до Оперативної служби 1505.

– До кінця квітня програма буде встановлена у всіх відповідальних осіб за прийом громадян. Не виключено, що згодом за таким же принципом можна буде записатися на прийом і до членів виконкому та міського голови, – зазначив Микола Кудрявцев.

Нагадаємо, що модернізована Оперативна служба 1505 працює на базі Черкаського МВК із 2009 року. Зателефонувавши за коротким номером 1505 з міського телефону або 050 464 60 60 із мобільного, можна отримати інформацію про стан газо-, водо-, електро- та теплопостачання в місті. Також є можливість поскаржитись на неякісне надання послуг комунальними підприємствами або ж повідомити про аварійні та надзвичайні ситуації в місті, й надати свої пропозиції щодо роботи міської влади та комунальних підприємств. Звернення черкасців фахівці служби приймають також і на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Мельников 26.04.2011 18:26
Ну як завжди перевернута інформація. Є різниця надати відповідь протягом 2 хвилин та записати на прийом 2 хвилини.
І як що я обіцяю, то я виконую.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Бездельник 26.04.2011 16:48
Коммментатор Туп... это случайно не Мыгола К....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Читач 26.04.2011 16:23
Обіцяють за дві хвилини, а чекати доведеться два місяці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Тупак 26.04.2011 14:56
Прям отак и лижИт?! Та ви шо.... :P Видно комментатора по образованию
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Бездельник 26.04.2011 11:31
Если нечего делать, то он ... лижит. Бездельники ищут всегда работу там где ее нету
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100