реклама Делікат

Часто причиною пожеж стає випалювання сухої трави

Часто причиною пожеж стає випалювання сухої трави

На вихідні, попри застереження рятувальників, багато пожеж виникло з причини випалювання сухої трави.

Так, 21 квітня в місті Умань, під час розпалювання вогню отримав тяжкі опіки правої руки 22-річний чоловік. Пожежа сталася на відкритій території по вулиці Халтуріна, де молодик збирався спалити сміття.

22 квітня в Городищенському районі, спалювання сміття завершилося великою пожежою, внаслідок якої вогонь знищив житловий будинок в селі Орловець. 84-річний пенсіонер спалював у власному господарстві старе сміття. Близько 13 години він полишив багаття без нагляду. А вже через кілька хвилин сильний поривчастий вітер сприяв поширенню вогню на житловий будинок. Запізнє повідомлення про пожежу призвело до того, що будинок площею 54 квадратних метри практично був знищений вогняною стихією.

Аналогічна подія сталася 23 квітня о 12:30, в Смілі, по вулиці Червонопрапорній. Через необережне поводження з вогнем в господарстві 64-річної пенсіонерки загорілися дрова, звідки вогонь поширився і на житловий будинок. Вогонь знищив більше 10 кубичних метрів дров а також стіни житлового будинку розташованого поряд із дровітнею. Внаслідок пожежі зазнало пошкодження і перекриття і покрівля будинку. Збиток від вогню склав 40 000 грн.

Не менше лиха наробила пожежа в селі Ямпіль Катеринопільського району 24 квітня близько опівдня на відкритій території села по вулиці Миру виникла пожежа сухої трави, яка швидко поширилася на надвірну споруду в господарстві 40-річного місцевого жителя. Ще до прибуття пожежних вогонь охопив крім сараю ще й гараж. Пожежу вдалось ліквідувати о 15 годині силами рятувальників Катеринопільського райвідділу МНС а також місцевої пожежної команди сусіднього села Гончариха. Збиток від пожежі встановлюється. Про це повідомляє прес-служба УМНС Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100