З початку року платники Черкаської області сплатили до місцевих бюджетів 480,76 млн.грн. податків та зборів.

Головним джерелом наповнення місцевих бюджетів залишається податок на доходи фізичних осіб. За січень-березень 2014 року фактично надійшло 314,2 млн. грн. цього податку, що становить 65,3% у загальних надходженнях.

Другою за фінансовою потужністю складовою доходів місцевих бюджетів є плата за землю, якої надійшло 86,1 млн.грн. Окрім того, надійшло 50,2 млн. грн. єдиного податку. Цьогоріч підприємці – спрощенці перерахували до бюджетів громад на 7 млн грн. більше, ніж у першому кварталі минулого року.

«Не зважаючи на значно складніші економічні умови порівняно з 2013 роком, платежі стабільно надходять до бюджету. А це означає стабільну роботу лікарень, навчальних закладів, своєчасну виплату пенсій, стипендій, заробітних плат для працівників бюджетних організацій,  соціальне благополуччя громадян», – зазначив в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць.

Він подякував платникам Черкаської області, які добровільно і сумлінно сплачують податки і є справжніми патріотами нашого краю, нашої держави. Водночас В.Коломієць наголосив, що пріоритетом роботи є активний діалог і співпраця з платниками податків. «Міндоходівці – не жорсткий контролер, а уважний партнер», – наголосив він.

Про це інформує прес-служба ГУ Міндоходів в області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100