«Висунуті проти мене вчора звинувачення Міністерства Юстиції США – абсурдні та безпідставні. Я впевнений, що ці помилкові звинувачення будуть зняті», – йдеться в заяві українського бізнесмена, власника черкаського «Азоту» Дмитра Фірташа.

Фірташ припускає, що усе це, у тому числі запит США про екстрадицію, є політично мотивованим.

«Я поважаю австрійську систему правосуддя та буду захищатися всіма законними способами і доведу свою невинність. Україна стала полем протистояння найбільших геополітичних центрів впливу сучасного світу: США та Росії. Я опинився в епіцентрі цього протистояння.

Я звертаюся до всіх співробітників моїх компаній, моїх партнерів, а також до всіх друзів і людей, які мене підтримують: незважаючи на те, що на даний момент я знаходжуся в Австрії, все керівництво Групи повністю контролює ситуацію, і ми відповідаємо за сто тисяч робочих місць на наших підприємствах в Україні. Робота всіх компаній Групи чітко координується професійним менеджментом.

Як громадянин України, я з великою надією чекаю президентських виборів. Я сподіваюся, що мої співвітчизники візьмуть участь у голосуванні, і разом ми побудуємо стабільну та процвітаючу державу.

Я не дозволю, щоб моя репутація була зіпсована ворогами, які керуються політичними мотивами, що не мають нічого спільного з інтересами України та її громадян.

Я б хотів подякувати бізнесменам і політикам, моїй команді за надану мені підтримку. Разом ми переможемо. Сьогодні Україна потребує об'єднання наших зусиль, нашої допомоги та підтримки», – закінчив Фірташ на ліричній ноті.


реклама

Коментарі  

 
0 #3 проти банди 06.04.2014 22:14
опля!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 незнайка 04.04.2014 16:30
Пачесная сторожиха твоих зазаборных троллейбусов постарается думаю сохранить их до лучших времен-председатель работодателей ты наш неуебенный Почему госбюджет страны все эти годы принимался с дефицитом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Loki 04.04.2014 16:20
Повітря европи! От, уже й у фирташа почались перейми )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100