Закатований був також і активістом "Свободи"

Закатований був також і активістом "Свободи"

Принциповою людиною, яка вела боротьбу з корупцією, називає загиблого Василя Сергієнка керівник обласної Самооборони Черкащини Геннадій Шевченко.

- Ми були з цією людиною два дні тому в облдержадміністрації,пікетували податкову, були в суді із двох питань – стосовно вбивства у Кам’янці та щодо човнів, які суд віддав браконьєрам розчерком пера. Але пов’язувати це вбивство з чимось зарано, зараз ведеться слідство, - сказав у коментарі «Прочерку» Геннадій Шевченко.

Сотник Другої сотні Самооборони Корсунщини Олег Собченко переконаний, що Василя Сергієнка убито через його активну позицію в боротьбі з корупцією.

- Він повністю безкомпромісний козак. Незважаючи на роки, був у прекрасній фізичній формі. Якщо щось можна було різке в очі сказати, він казав це і не боявся. Василь Сергієнко загинув мученицькою смертю. Я сьогодні говорив з нашими козаками, казав, що він поніс наші гріхи, тому що коли ми мовчали, він говорив. А треба було говорити всім, - коментує він.

За його словами, Сергієнко мав вищу освіту та був людиною «не корсунського маштабу».

­- Він жив тут, бо тут його старенька мати, якій 87 років. Він мусив її доглянути, тому що інших родичів немає, - каже сотник. – Він пройшов усі революції, усі протестні акції, що були в Україні. Це непоправна втрата, ми просимо, щоб його зарахували до Небесної сотні, бо він загинув не менш мученицьки, ніж ці люди і теж за свої переконання, борючись зі корупцією тут в Україні. Коли ще немає боротьби з корупцією, він робив це просто сам.

Водночас джерела «Прочерку» у Самообороні стверджують, що Сергієнка «здали» ті, з ким він працював «по земельних аферах». Сергієнко приходив до Антикорупційного комітету щодо цих справ і  за 2-3 дні мав дістати нову інформацію. Про свої відомості боявся повідомити навіть ближньому оточенню.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 агентБондя 07.04.2014 10:21
Це дійсно резонансна справа для районного масштабу. Вбивати, катувати за те що говорив, писав, у нас час це вже занадто! Але хочу і опонувати новоспеченим "козакам", так званим показушникам, бо у "свободі" Зуєнка ми всі чудово знаємо ху-із-ху. Також мало хто знає розкривальні статті пана Сергієнка, а от те що він втік із Запоріжжя (бо хвору маму і в там можна було доглядати), про це вже подейкують. Так шо спершу треба розібратися, а то дійсно виходить, що тільки СВОБОДА рулить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Хома 07.04.2014 09:48
Всегда гибнут лучшие... Слава Героям! Позор нам...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100