реклама

реклама

Журналіст-розслідувач Григорій Козьма йде на вибори в нардепи по округу 197. Сам він з Одеси, двічі перемагав в конкурсі журналістських розслідувань імені Василя Сергієнка.

Григорій Козьма, окрім журналістських розслідувань, має почесну грамоту МЗС. Йде на вибори від партії «блок Едуарда Гурвіца» (це колишній мер Одеси). Відповідно заставу, яку мають сплачувати всі кандидати в розмірі 60 тисяч гривень, за нього сплатила партія.

242917183_601723114334684_5251187856778503597_n

«Для мене Україна одна – і в Чорноморську, і у Вилковому, і в Одесі, і в Каневі, і в Києві. Тому вибори - це не особиста справа, а загальноукраїнська. Моя участь в цій кампанії не є формальною. Без сумнівів. Що поєднує мене з Черкащиною, спитаєте Ви. Зрозумійте: Україна – єдина. І дійсно, за останній тиждень я побував у Болграді на етнокінофестивалі «ОКО», де брав участь в дискусійній панелі. А потім був у Вилковому, де запускали Робочу групу «Вилкове-Венеція». Тому що для мене Україна – єдина, в будь-якому її регіоні. Чи хтось вважає інакше? Не боюсь програти, виграти - теж. Місцеві політики знають про місцеві проблеми, але не для того, щоби їх вирішувати, а щоб грати на них. Коли ми навчимося, що Україна - це одна велика сім'я, де люди ходять один до одного у гості, ми запровадимо новий тренд політичної гостинності. В цьому я космополіт. Безумовно, ці вибори розбуркають місцевий політикум Черкащини. А коли вибори будуть проводитись в Одеському регіоні, запрошую черкащан збовтати наше політичне болото», - зазначає журналіст в дописі у «Фейсбуці».

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Козьма Прутков 27.09.2021 23:54
От бросаемых в пучину выборов кандидатов, смотри на круги, ими образуемые; иначе такое бросание будет пустою тратой времени.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Прогноз 27.09.2021 18:13
Буде «лідером» перегонів. Задовбали ці заробітчани
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100