реклама

реклама

Останній тижня Юлія Тимошенко проводить у постійних зустрічах. Вперше її штаб не дуже готовий до виборчої кампанії. Багато в чому це пов'язано з тим, що не всі всередині партії підтримали бажання Юлії Тимошенко балотуватися в президенти, інформує «Insider».



Беззмінний керівник виборчого штабу Олександр Турчинов на цей раз не керуватиме кампанією.

«У нього стільки роботи, що він тепер живе в парламенті», – говорить один зі співрозмовників видання.

Главою штабу призначений Ігор Жданов, хоча у багатьох викликає побоювання, чи впорається він з роботою.

«Голова штабу – це той, хто ставить завдання і може їх оплатити. А Жданов навряд чи зможе бути самостійним у цих питаннях», – каже один із політтехнологів на правах анонімності.

Жданов відповідатиме за стратегію. Над медійної кампанією традиційно працюватиме Олександр Абдуллін, якому допомагає його колега, депутат Олена Кондратюк.

З партійними організаціями працюватиме депутат 5 -го скликання Віктор Олійник, а так зване поле дістанеться Олені Ледовських, близької до Миколи Мартиненка.

«Я бачив Ледовських в штабі, вона вже активно працює», – розповів інсайдерської один із депутатів.

Структура регіональних штабів Тимошенко ще не до кінця затверджена.

«Формування штабів ще йде. У них будуть задіяні і місцеві активісти, і депутати. Але прізвища я вам поки назвати не можу. Можливо, назву в понеділок»... – повідомив виданню Віктор Олійник.

Попередньо відомо, що карту поділять на 450 округів, де за частину роботи виконуватимуть депутати, частина – штаби, створені до минулих виборів, а також нові люди або ті, хто повернулися в партію.

«Ви не побачите там якихось сенсацій. Там будуть керівники місцевих організацій, депутати, а також люди, які недавно прийшли або повернулися в партію», – говорить депутат Андрій Шевченко.

На Черкащині штаб, швидше за все, очолить голова місцевої організації Анатолій Бондаренко, у Житомирській – Віталій Француз. Але в більшості областей поки важко відповісти на це питання.

У той же час в партії вже відбуваються конфлікти з приводу поділу обов'язків.

У минулі вихідні Тимошенко провела зустріч з київськими мажоритарниками, на якій обговорювала роботу штабів.

На сьогодні київська міська «Батьківщина» ( 6 з 10 районів) знаходиться під контролем депутата Костянтина Бондарєва, а він здобув негативну славу в попередніх кампаніях, коли з незрозумілих причин округу програвалися «регіоналам».

«Ми в своєму окрузі виявили, що всю нашу квоту в комісіях продали Партії регіонів. І так скрізь – і в Київській області, і в Черкаській. Там, де Бондарєв займався виборами, вибори були програні. Так навіщо нам двічі витрачати свої гроші», – поскаржився один з мажоритарників.

У підсумку мажоритарники від такої схеми побудови роботи відмовилися.

Щоб задобрити депутатів, Тимошенко, за словами співрозмовника видання, на зустрічі обіцяла мажоритаріям не проводити дострокові парламентські вибори.

«Вона сказала нам, що іншим кандидатам у разі перемоги вигідні парламентські вибори, а їй немає», – сказав співрозмовник. Але і цей аргумент не спрацював.

Правда, слід відзначити, що київські мажоритарники – складна група для Тимошенко, тому що парламентську кампанію багатьох з них фінансував Петро Порошенко. Тому у своїй роботі вони більше орієнтуються і на нього. Хоча, як запевняють у «Батьківщині» в цілому група Порошенко в їх фракції не така й велика – максимум чоловік 15.

Як відомо, сумнів у шансах Тимошенко позначилося і на її команді політтехнологів. Пішов з неї Олег Медведєв, який не зміг переконати Юлію Тимошенко не балотуватися.

Не прийде в штаб Тимошенко і російський політтехнолог Олексій Ситников. За інформацією видання, він відмовився працювати, не маючи на руках досліджень настроїв у суспільстві і досконального вивчення поля Тимошенко.

Колишній спічрайтер Тимошенко Віталій Чепінога поки в роздумах, чи повертатися до роботи.

Замість цього в штаб прийшов працювати Тарас Березовець, який поки не може похвалитися великими успіхами.

Якщо в попередні кампанії з Тимошенко робили вчительку, яка всім розповість, як правильно жити, то тепер з лідера «Батьківщини» будуть робити мати, яка всіх любить і всіх прощає. Хоча останнє і не дуже в'яжеться з війною з олігархами, яку оголосила Тимошенко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #9 Василь 07.04.2014 17:49
Будуть разом працювати на перемогу Добкіна :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #8 Стiйкий Нацiоналiст 07.04.2014 14:22
14-й прем'єр-міністр України
18 грудня 2007 року - 11 березня 2010 року
Президент:Ющенк о-Янукович
23 листопада 2007 року - 19 грудня 2007 року
11-й прем'єр-міністр України
24 січня 2005 року - 8 вересня 2005 року
(і. о. до 4 лютого 2005 року)
Президент:Ющенк о
Віце-прем'єр-міністр України по ПЕК
30 грудня 1999 року - 19 січня 2001 року
Глава правительства:Ю щенко
Президент:Кучма
СПРАВЖНЯ УКРАЇНКА
Ім'я при рождении:Юлия Володимирівна Григян
Батько: Володимир Абрамович Григян
Мати: Людмила Миколаївна Телегина
Активно лобіювала разом з Турчиновим газовий контракт з Росією
по 485 доларів за куб метр,а Фирташ купував для себе по 285$
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #7 Дід Трохим 07.04.2014 13:21
Дуже інтересно, на чому вона сидить. Ну в смислі, чим лічиться. Тіко шо чуть не присмерті лежала, а тепер гасає со скоростю звука. Хай поділиться опитом, я тоже так хочу ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 ДЖЕКО 07.04.2014 12:17
Коло абсурду. «Зрозуміли чому програли вибори на Черкащині» і знову ж перед виборами ставлять головою Черкаської міської «Батьківщини» Дісканта. Який вже зараз т...ргує навіть потенційними місцями для кандидатів-мажоритарщиків, не кажучи про списочників. А, в цілому, за гроші пр...дасть і всю «Батьківщину» з усіма комісіями, членами комісій, кандидатами і некандидатами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 стабилизец 07.04.2014 12:06
Цитую будячок:
"братами і сестрами" - були, тепер з нас хочуть зробити "синів і дочок", прийомних... і, як у казці, будемо мачусі 31 грудня шукати падснєзнікі, а собі мати "субєйку на сабачєм мєху"...

Дадада, и кроме того в случае ейной победы неизбежен инцест. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Loki 07.04.2014 11:46
Шо есчо одна "Великая Мать", теперь уже всеукраинского, а не местечкового разлива? Надо было раньше образ лепить, вместо косы шаперон себе примерить та й выступать на помощь осаждённым в украинском Орлеане! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 незнайка 07.04.2014 11:41
Тот поезд давно уже ушел НЭ ТОЙ ТЕПЕР мЫРГОРОД ХОРОЛ РИЧКА НЭ ТА Даже ГРЫНЖОЛОВ уже не вспоминают только незлым тыхым словом да еще Томенка которому Министра правды свербыть назначать чтоб не слушали вредоносную пропаганду
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Степан 07.04.2014 11:31
Тобто в штібі БЮТ підтверджують, що Бондаренко здав вибори регіоналам?

То женіть його наф*г з партії!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 будячок 07.04.2014 11:22
"братами і сестрами" - були, тепер з нас хочуть зробити "синів і дочок", прийомних... і, як у казці, будемо мачусі 31 грудня шукати падснєзнікі, а собі мати "субєйку на сабачєм мєху"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100