реклама

реклама

Щодо заступників голови Черкаської облдержадміністрації вже є погодження народними радами. Про це щойно під час прес-конференції повідомив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, передає кореспондент «Прочерку».


За його словами, буде три заступники. Першим заступником буде депутат обласної ради Наталія Старікова, заступником – голова «ВО «Свобода» Юрій Ботнар, заступником-керівником апарату – голова Черкаської обласної організації партії «За Україну!» Віталій Коваль.

Документи щодо цих кандидатур направлені до Кабінету Міністрів України на погодження.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #10 черкащанин 07.04.2014 20:31
Да, никогда в Украине не искоренить понятие политических квот. Маразм крепчает. Это ж как же нужно утешать свои политические амбиции, чтобы Ботнара протолкнуть на такую должность. И теперь мы говорим что объединяем Украину такими назначениями. Этот мальчик больше схож на политического провокатора, который может вовремя и языковой вопрос поднять и другую горячую тему раздуть в нужный момент. А нужный момент может наступить очень скоро, как только у него начнет ничего не получаться и начнут строить мальчика за такую серьезную работу. "Специалист" обидится и начнет обвинять всех руководителей во всех бедах. Такой свободовский штык у нас в ОДА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #9 Шо 07.04.2014 20:04
Надеюсь, что в условиях ограниченного времени (до результатов выборов) и ограниченных ресурсов (казна пуста) вред от губернатора и его заместителей будет минимальный.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 монастирище 07.04.2014 15:13
:sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #7 незнайка 07.04.2014 13:58
Подписал представление и ладно Через год увидим изменится ли соотношение количества рожденных и умерших на Черкащине Прежний Герой умел создавать уют и награжденных НОВУ ЧЕРКАЩИНУ так будував шо население области ЗМЕНЬШУВАЛОСЯ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #6 Гість 07.04.2014 13:30
скільки новий керманич області може підіймать цю тему ?! як по мені - це досить не професійна робота з його боку 8) він хоче перекласти всю відповідальніст ь за ці призначення на Кабмін :-* потрібно бути керівником і мати сміливість нести відповідальніст ь за свої дії :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #5 сергей 07.04.2014 13:15
А как же разговоры, что не по партийным квотам? Опять возвращение в 2004 - надоело
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+51 #4 Антон 07.04.2014 13:15
Такі заступники (двоє точно)навіть на секретаря сільської ради не тягнуть. Я в шоці
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+42 #3 ДЖЕКО 07.04.2014 13:10
Це підтверджує наскільки липовими, нефаховими, далекими від об’єктивності та реальності є т. зв. «народні ради». Погоджують кандидатури заступників, яким люди вже сьогодні, враховуючи їх попередню діяльність дали імена «Юра-б-ран» та «Віталій – в-дкат».
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 ???!!! 07.04.2014 13:00
Тим часом на Монастирищині:
20 лютого люди змусили голову РДА басанця написати заяву на звільнення. А тиждень тому цей холуй тулуба і януковича знову з'явився на робочому місці. Це пояснюється тим, що в нього «закінчилася відпустка»(?!) і його «не звільняв президент»(?!). Разом з тим, на посаду голови РДА активно пропихають кандидатуру заступника голови РДА, а ще зовсім недавно – учасника мітингів на підтримку влади януковича в Черкасах та Києві.
Звичайно, таке «ск...тство» люди не проковтнули, тому написали листи в.о. Президента України та лідеру «Удару» і сподіваються, що й новопризначений голова ОДА, пан Ткаченко, приймаючи кадрові рішення, поглядатиме на подарований йому шматок бруківки з Майдану…
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #1 Социолог 07.04.2014 12:59
ЖЕСТЬ!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100