реклама

реклама

Черкащани зібрали вісім тисяч євро на бронежилети для прикордонників, які тепер стоять у Донецькій області, йдеться в сюжеті «ТСН».

Заробітну платню одного дня віддали підприємці району. У Чехії придбали надсучасні непробивні жилети, але довезли їх лише до польського кордону. Там із військовим оснащенням черкащанина-делегата затримали. Після тригодинного допиту польські митники українця відпустили, але куплену амуніцію конфіскували. 

25 бронежилетів на 8 тисяч євро довірили придбати поважному в селі Шампань Звенигородського району афганцю пану Олегу за кошти з усього району.

Амуніцію придбали для прикордонників єдиної в Черкаській області військової частини. Нині вони тримають оборону на кордоні в Донецькій області. 

Власники чеського магазину на куплений товар українцеві надали сертифікат, за яким куплене – це сувенір.  А на кородні з Польщею забракло одного, але важливого папірця про дозвіл на вивіз.

У Міністерстві закордонних справ України згодом пояснили, що дозволено вивіз тільки одного бронежилету із метою індивідуального захисту. Мовляв, якщо Мінекономіки Польщі предʼявить дозвіл, то бронежилети будуть повернуті. За місяць польський суд вирішить, чи поверне конфісковане власнику.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #3 не купуй українське 08.04.2014 15:36
ну шо лikи де?яка зараз цiна?Майборода мабудь вже збоживолiла.
20+7 відсотків митних податкiв.Дякуємо за це Я..ценюку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-14 #2 За свою свободу 08.04.2014 08:40
Цi бронежелети г....но."Нині вони тримають оборону на кордоні в Донецькій області." Вiд кого оборону-вiд стрибункiв.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 незнайка 08.04.2014 08:16
Оказалось что там Законы принимаются для того чтобы их выполняли так как написано А принцип Если нельзя но очень хочется то все таки можно не проходит и это для единой вч и именно в такой момент Ну никакого понимания нет у тех прикордонныков А ЛЮДЫ Ж ГРОШИ ЗБЫРАЛЫ-ЛЮДСЬКИ ГРОШИ на армию и не дипутатьськи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100