реклама

реклама

Офіційний погляд міліції на подію 5 квітня у Шполі, де стріляли в дочку місцевого свободівця Людмилу Римар, оприлюднив під час учорашньої прес-конференції начальник УМВС України в області Владислав Пустовар.

– Цей конфлікт – не політичний, а побутовий, – сказав Пустовар. – Наскільки мені відомо, постраждала приїхала в офіс ТОВ, де у неї з директором товариства виник конфлікт. Під час конфлікту директор товариства здійснив декілька пострілів із пістолета системи «Флобер» (цей пістолет не потребує дозволів на купівлю та носіння, він стріляє металевими кульками). Одна з кульок влучила в ногу потерпілій. Потерпілу було доправлено до районної лікарні, де цю кульку було вийнято.

Як зазначив начальник УМВС, за фактом умисного завдання легких тілесних ушкоджень порушено кримінальне провадження. Санкція цієї статті не передбачає позбавлення волі, тому особа, яка вчинила постріл, не була затримана.

– Винуватця встановлено, він сам викликав міліцію, – додав Пустовар. – За попередніми даними, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #4 спостерігач 09.04.2014 12:53
Аж смішно, така маленька жіночка кидала меблями в такого бугая, а він бідний відсрілювався. і при чому тут політичні погляди чи симпатії, звичайний п"яний дебош і розпуста
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Л... 08.04.2014 17:52
Прочерку, досить замовчувати той факт, що підстрелена особа Людмила Римар - регіоналка, яка організувала та замовила побиття та пограбування особи, яка її пізніше поранила. При цьому, "винуватець" оборонявся від регіоналки Римар, яка кидала в нього меблі. Проти Людмили Римар треба порушувати кримінальну справу за організацію зл..чину та напад. Регіоналам - ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Loki 08.04.2014 13:40
"Господин Флобер сделал всех людей разными, а Господин Кольт всех уравнял в правах" © )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Антон 08.04.2014 13:21
Роздули з нічого. Якусь політику приліпили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100