Щорічно Черкаська дитяча музична школа № 1 ім. М.В.Лисенка в квітні проводить перед батьками учнів, вчителями та громадою міста Черкаси звітний концерт, в якому, за традицією, підводяться підсумки роботи викладачів та учнів школи. Про це поінформували у дитячій музичній школі.

Ансамбль бандуристів

Ансамбль бандуристів


Черговий звітний концерт відбувся в приміщенні Черкаської обласної філармонії 11 квітня. На початку концерту директор Департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Марина Бакланова відзначила високій професійний рівень колективу школи та нагородила Грамотами Департаменту викладачів за сумлінну працю та професійну підготовку переможців міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

З відповідним словом виступила директор школи Юлія Темченко та розповіла про найяскравіші події у житті школи в цьому навчальному році. Вона відзначила роботу викладачів, які готували учнів до участі у фестивалях і конкурсах, вручила грамоти за творчі успіхи і завзятість у досягненні поставлених цілей стипендіатам, переможцям міжнародних та всеукраїнських конкурсів,кращим учням школи.

хор старших класів

хор старших класів


Звітний концерт – свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю, наполегливість і тому участь в ньому беруть найкращі вихованці школи. Програма концерту складалася з яскравих вокальних, інструментальних творів у виконанні творчих колективів школи: молодшого хору «Музичні краплинки», старшого хорового колективу «Прем’єр», ансамблю бандуристок «Кобзарик», ансамблів скрипалів «Кольорові нотки» та «Віола-груп» вокального ансамблю«Політон»,духового оркестру «Алекс-бенд», ансамблів баяністів-акордеоністів «Зіронька» та «Арт-Гармонікум»,ансамблів гітаристів «Аллегріс» та «Бревіс»,симфонічного оркестру школи. Подарували глядачам свої сольні виступи і Лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів: Швец Вікторія, Мошта Андрій, Романова Даяна, Харченко Іван, Бевзюк Богдана, Жовта Вероніка, Вінцевіч Юлія, Журкін Євгеній, Павлік Богдан та інші. Зі сцени дві години лунала музика зарубіжних класиків, українських та сучасних композиторів, народна музика.

Глядачі відмітили яскраві сценічні костюми всіх дитячих колективів та високу якість підготовки виступів всіх дітей на великій сцені!

нагородження

нагородження


«Підводячи риску під ще одним навчальним роком, хотілося показати, що наші учні тримають високу виконавську планку. У нас працює згуртований педагогічний колектив, завдяки якому і відбувся звітний концерт. Саме такі концерти відіграють велику роль у вихованні дітей, прищеплюють любов до мистецтва музики, любов до прекрасного» - відзначила директор школи Юлія Темченко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100