Верховна Рада України ухвалила закон, який спрощує ведення бізнесу та відміняє печатки. За відповідне рішення проголосувало 244 депутати, пише «Українська правда».

Законом скасовується сплата реєстраційного збору, а також встановити механізм реєстрації юросіб та фізичних осіб-підприємців шляхом подання електронних документів без обов'язкового використання електронного цифрового підпису.

Законом скасовується обов'язковість виготовлення та використання печатки.

У пояснювальній записці цей крок пояснюється тим, що обладнання для виготовлення печаток уже не є ексклюзивним і її легко підробити.

«При цьому відмова від передачі печатки новому керівництву підприємства позбавляє його можливості управляти суб’єктом господарювання, а попереднє керівництво (яке володіє печаткою) продовжує контролювати бізнес», – йдеться у поясненні.

Також скасовується вимога щодо справляння реєстраційного збору за проведення державної реєстрації юридичної особи та ФОП.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Патріот 15.04.2014 18:45
Краще б як закрити спростила...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Нестор Іванович 15.04.2014 13:30
Цитую незнайка:
Очередное ПАКРАЩЕННЯ


Всі покращення Кролік і компанія планують провести за рахунок зубожіння простих людей. Свідченням цьому є пальне по 15 грн., підвищення цін на ліки і продукти, суттєве здорожчання комунальних тарифів і т.п. Щодо олігорхів, які і так безбожно пограбували власнй народ, то тут все навпаки - банкіри отримали цаські субсидії, ніяких додаткових навантажень на олігархічний капітал, ніхто навіть не думає вимагати в Європи повернути Україні заблоковані крадені кошти. Більше того Турчинов і Ко тупо зливають країну агресорові, зато печатки відмінили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 15.04.2014 12:35
Очередное ПАКРАЩЕННЯ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100