У Черкасах уже облаштовували блокпости. У лютому

У Черкасах уже облаштовували блокпости. У лютому

Черкаський Автомайдан спільно з самообороною від сьогодні посилюють патрулювання міста. Про це Черкаська самооборона повідомила у мережі Facebook.

 На всіх чотирьох виїздах із Черкас активісти облаштовують блокпости, а також збираються цілодобово патрулювати всі вокзали і аеропорт. Необхідність у цьому, за словами автомайданівців, з’явилася через загрозу в’їзду до Черкас сепаратистів і провокаторів. Тому за умови загрози сепаратистських атак Автомайдан спільно з самообороною та міською владою вирішили від 17 квітня облаштувати блокпости на в’їздах.

Водночас, як повідомляє прес-служба УМВС України в Черкаській області, відучора на території Черкас уже діють додаткові блокпости. Охорону на новостворених постах цілодобово несуть співробітники Державтоінспекції,  патрульної служби та представники громадських організацій.

Серед їхніх завдань – не допустити проникнення на територію області вогнепальної зброї, боєприпасів та екстремістськи налаштованих громадян, а також забезпечити правопорядок у регіоні. Такі ж блокпости в найкоротший термін обіцяють облаштувати в усіх районних центрах області.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Зая 17.04.2014 08:55
А тих ,хто вже займався тітушками, вже взяли під калпак? Чи знову ,по факту розбиратись будуть,та так і не розбируться ??? Як там Сан-Санич,Ігорьок поживають ?Ким в Черкасах конкретно Яценко керувати зібрався ?В Черкасах ПР є ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100