реклама

реклама

Під час робочої поїздки Президента до нашої області, яка проходила нещодавно, Віктор Янукович зізнався під час промови: «Я їхав зараз з Сергієм Одаричем (мер Черкас – Ред.) Встиг йому задати декілька питань. Він каже: «Віктор Федорович, погано». Я знаю, що сьогодні ми не можемо сказати, що в нас все добре…»

Сьогодні на прес-конференції міський голова Черкас Сергій Одарич пояснив, що кажучи слово «погано», мав на увазі не проблеми нашого міста, а загальноукраїнські проблеми.

– Те, що у нас три місяці в усій Україні вчителі і медики без заробітної плати, – це проблеми загальноукраїнські. У зв’язку з цим я і запропонував Віктору Федоровичу провести зустріч з головами міст. Бо він вже більше року обіймає посаду Президента, але ще досі зустрічі з керівниками міст не було жодної. Вважаю, що це неправильно, – висловився Сергій Одарич.

На думку міського голови Черкас, відсутність зустрічей Президента з головами міст, сіл і селищ призводить до відсутності належного інформування Глави держави про реальний стан справ на місцях.

– І Віктор Федорович пообіцяв, що з питань незабезпеченості заробітної плати бюджетникам буде скликана наступна Рада регіонів, буде обговорено це питання і за її підсумками будуть проведені зустрічі з міськими головами, – сказав Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Мошни 02.05.2011 09:23
Городской голова Полтавы Александр МАМАЙ обратился к мэрам 73-х городов Европы с просьбой подарить городу троллейбусы.
Как передает корреспондент УНИАН, об этом он заявил вчера на пресс-конференции.
По словам А.МАМАЯ, соответствующие письма с просьбой о помощи в увеличении троллейбусного парка Полтавы он решил направить своим европейским коллегам, позаимствовав подобный опыт у мэра Винницы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Qwer 29.04.2011 15:09
А де погані дороги?
По всій дорозі до нової лікарні все блищить,а в 20 метрах-руїна....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Колега 29.04.2011 11:39
Одарич, як завжди, насмішив :) Дочекався, поки поїде Янек, а тепер розказує, як він критикував Президента, їдучи з ним в машині.Хто ж тобі повірить? Мабуть, "влітало" від Януковича за погані дороги, а Одарич лише знічено виправдовуався, мовляв, з бюджетом погано (недарма ж тему доріг підняв). Ця версія більше схожа на правду, знаючи нашого мера-фантазера)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100