Використання мобільних планшетів, замість звичайних комп’ютерів запроваджує ПриватБанк у Черкасах. Це, на думку банкірів, дозволить обслужити клієнтів оперативніше і без черг. А простота та наочність в проведенні операцій дозволить клієнтам навчитися самостійно проводити платежі через Інтернет або термінали самообслуговування.

– Обслуговування клієнтів за допомогою планшетів дозволяє навчити персонально кожного клієнта працювати з мобільними додатками ПриватБанку, наочно показати і навіть дати спробувати самостійно оплатити комунальні платежі або просто поповнити рахунок мобільного телефону, – говорить директор Черкаського регіонального управління ПриватБанку Віктор Шуршин. – Спробувавши провести такі операції на планшеті і побачивши, як це просто і зручно, кожен з них обов'язково буде продовжувати працювати через інтернет з усіма мобільними додатками не виходячи з дому.

За допомогою iPad співробітники відділень ПриватБанку надають клієнтам послуги з випуску кредитної карти та відкриття депозитного вкладу, оплати комунальних послуг та купівлі квитків на транспорт. Крім того, в будь-якому відділенні клієнтам допоможуть завантажити і налаштувати платіжні додатки ПриватБанку на особистому смартфоні або планшеті. Інформує прес-служба банку.

За даними опитування більш як 2-х мільйонів клієнтів, проведеного банком, на сьогодні смартфонами і планшетами активно користується кожен четвертий клієнт ПриватБанку. А до кінця 2014 року, за прогнозами експертів, кількість активних користувачів смартфонами буде збільшено вдвічі.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 незнайка 20.04.2014 12:58
Пора бы уже переходить на голосование выборов не выходя из дому Неужели там умнее люди где уже перешли на электронный докуметооборот?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100