Черкаські перевізники прийшли на прес-конференцію в «Новій Добі», щоб висловити своє обурення «незаконними» діями міськвиконкому. Нагадаємо, виконавчий комітет 16 квітня вирішив запровадити в Черкасах новий маршрут – №36 «Річковий вокзал – вулиця Сумгаїтська».


Із депутатів міськради «бунт» перевізників активно підтримали Олександр Радуцький та Віктор Горкун. Перший відомий як активний борець проти нинішнього міськвиконкому, формально вже давно відправленого у відставку, а другий як колишній транспортник активно переймається проблемами черкаських перевізників.

– Рішення про запровадження і винесення на конкурс маршруту №36ухвалено в непрозорий, незаконний спосіб, – наголосив Олександр Радуцький. – Я підготував проект рішення міськради про скасування цього рішення міськвиконкому.

Як зазначають перевізники у своєму зверненні до в. о. міського голови Віктора Білоусова, з липня 2003 року в Черкасах «з маніакальною наполегливістю» намагаються запровадити нові автобусні маршрути. Деякі з них, мовляв, дублюють наявні маршрути на 99%.

– Шалене зростання ціни на паливо при регулярному тарифі, а це протягом останнього місяця 30%, від попередньої ціни, вже поставило наші колективи на межу виживання, а введення нових маршрутів зробить нас банкрутами, – наголошують перевізники. При цьому перевізники наголошують, що вони дають роботу 2000-ам черкащан.

Як зазначив Віктор Горкун, запроваджувати нові маршрути можна лише після зробленого за певними правилами обстеження пасажиропотоку. Крім того, десь 16 травня має відбутися конкурс перевізників на маршрут №36. А міська влада формулює умови конкурсу «під конкретного перевізника», який має великі автобуси на 90 місць «нібито» з двигунами, що відповідають екологічному стандарту Євро-4. Це автоматично «відсікає» від конкурсу інших перевізників. На думку Горкуна, більш прозорою є банальна система, за якою кожному перевізнику нараховуються бали: за нові автобуси, за робочі місця, за безаварійність, за якість обслуговування тощо.

реклама

Коментарі  

 
+1 #15 nnk3 21.04.2014 22:04
Цитую позиція:
Регіонала Горкуна і посібника Одарича-Тулуба Радуцького - геть з міськоі ради

100%!!! Горкун не рядовий риг, зі стажем!! Знову в міськраду полізе, дуже вже йому там подобається.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #14 Кум 19.04.2014 10:42
Вот от куда у Радика деньги на избирательную компанию.

А я думал ты о людях думаешь...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #13 позиція 19.04.2014 08:56
Регіонала Горкуна і посібника Одарича-Тулуба Радуцького - геть з міськоі ради
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #12 Чекіст 18.04.2014 23:18
Йшли б вони куди подалі зі своєми конкурсами.Задовбали вже своєми убитими "Богданами".Все правильно-великі автобуси.Не зрівняти ж "Мерседеси" що ходять наприклад хоч по тому ж 22 маршруту в яких влітку прохолодно,зимо ю тепло з роздовбаними "Богданами" де нанаших міских дорогах складається враження,що і нирки можна повідбивати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Loki 18.04.2014 22:41
Євро-4? И это в славном городе, где как кто-то вчера только тут что писал, как "азот" по нормам Євро-5, распилил все фильтры и пуляет в чистый воздухъ как в копеечку? Исходя из кипучих страстей міськвиконкомов ського разума, - а может стоит назвать маршрут не по логике, а по смыслу: новий маршрут – № ХХL "маршрут в законе"? ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #10 Антон 18.04.2014 18:18
"На думку Горкуна, більш
прозорою є банальна система, за якою
кожному перевізнику нараховуються бали:
за нові автобуси, за робочі місця, за
безаварійність, за якість обслуговування
тощо."
)))))) нараховуються бали...чисто коррупционная схема...
вор кричит держи вора ....))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #9 Абу даби даби 18.04.2014 17:26
" зростання ціни на паливо при регулярному тарифі, а це протягом останнього місяця 30%, від попередньої ціни, вже поставило наші колективи на межу виживання, а введення нових маршрутів зробить нас банкрутами"
НІ, НАПЕВНО ЛИШИТЬ ВАС НАДПРИБУТКІВ. ДУРНЮ ЗРОЗУМІЛО, ЩО РАЗ ЗАПРОВАДЖУЮТЬ МАРШРУТ - ЗНАЧИТЬ ВИГІДНО.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #8 Скептик 18.04.2014 17:04
Баллы за новые автобусы? Ну это объясняет, почему половина победителей ваших конкурсов возит пассажиров на устаревшых ЛАЗах!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #7 Гриша 18.04.2014 16:15
Всі знають скільки коштуе вирішення питання по маршрутам! А ви піар, піар...Хлопці гроші заробляють що при Одаричі, що при Білоусові! Ганьба!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #6 проти всіх 18.04.2014 15:29
Коли цей Радуцький піде до перукаря? Гидко дивитись на такого горе-депутата.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100