Черкаську спеціальну загальноосвітню школу № 37 для дітей з вадами слуху передадуть на баланс області. Це дасть можливість збільшити фінансування для закладу з 1,200 млн грн до 5 мільйонів гривень. Про це заявив голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

54 вихованці закладу отримали від обласного очільника у дарунок паски. Під час спілкування діти мовою жестів розповіли Юрію Олеговичу про себе, про улюблені предмети, майбутні професії та подарували вишиту картину.


– Заклад цілком заслуговує, аби ним опікувалась область, адже тут дуже багато учнів з районів і батьки вимушені знімати житло в Черкасах, щоб діти повноцінно навчались, – зауважив Юрій Ткаченко. –  Для мене головне, щоб діти, яких природа обділила повноцінним слухом, не почувались ущемленими у навчальному процесі. Для цього потрібно, перш за все, допомогти фінансово, тим паче, що можливості в обласного бюджету освітньої галузі для цього є.

Голова ОДА зазначив, що на обласному утриманні перебуває три навчальні заклади з Черкас, які отримують щорічно близько п’яти  мільйонів гривень. Школа № 37 отримує у рік з міського бюджету близько 1,200 млн гривень, з яких лише 9 тисяч гривень йде на розвиток закладу. Левову частку фінансування з’їдає заробітна плата – 900 тисяч гривень та комунальні послуги – близько 300 тисяч, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.


Юрій Ткаченко повідомив, що процес передачі закладу з міста у область триватиме кілька місяців і вже з наступного навчального року школа отримуватиме збільшене фінансування.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #6 Василівна 21.04.2014 11:52
Ага, пообіцяв,а яким чином виконувати т.б. саму процедуру фінансування школи будуть ,,придумувати,, фахівці з фінансового департаменту,а потім щось намутять,петему тять,щоб ВИКоНАТИ ..і прийде незабаром,це тоді,коли знов влада змінюаатиметься , фінінспекція..і як завжди ПОРУШеНЬ уйму знайдуть,хтось попаде, а все ж знов почалось як завжди - з обіцянки керманича!!!!!б оже одні і ті ж граблі з усіма призначеними на нашу голову головами ))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Дежавю 21.04.2014 10:50
...... Льошенко: відновлення справедливості, обіцянки, програма розвитку області, підтримка бізнесу, боротьба з корупцією, турбота про бідних, особисте збагачення, незадоволення людей своїм життям - ГЕТЬ!; Черевко: відновлення справедливості, обіцянки, програма розвитку області, підтримка бізнесу, боротьба з корупцією, турбота про бідних, особисте збагачення, незадоволення людей своїм життям - ГЕТЬ!; Тулуб: відновлення справедливості, обіцянки, програма розвитку області, підтримка бізнесу, боротьба з корупцією, турбота про бідних, особисте збагачення, незадоволення людей своїм життям - ГЕТЬ!; Ткаченко: відновлення справедливочсті , обіцянки, програма розвитку області, підтримка бізнесу, боротьба з корупцією, турбота про бідних, ...... Як казав відомий гуморист, може пора вже щось в консерваторії підправить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 пропозиція 20.04.2014 21:54
Цитую незнайка:
Коли вже Ткаченко разом из новымы Джокондочкамы почне фотографуватысь коло покынутых сильськых хат? Население ВЫМИРАЕТ!

Сходіть до нього на особистий прийом із пропозиціями як відроджувати село, а то ви скільки тижнів підряд без толку під усіма статтями пишете одне і теж)) Зі святом! Миру вам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 незнайка 20.04.2014 15:04
Коли вже Ткаченко разом из новымы Джокондочкамы почне фотографуватысь коло покынутых сильськых хат? Население ВЫМИРАЕТ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 дувш 20.04.2014 15:00
яке збільшене фінансування існують норми забезпечення одного вихованця
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Serg 20.04.2014 14:16
Если получится это сделать, тогда Ткаченко респект и уважение за конкретное, хорошее и доброе дело!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100