реклама Делікат

Народний депутат родом із Чорнобаївщини Микола Томенко звернувся до в. о. Генерального прокурора України Олега Махніцького із питанням, чому досі немає подань про зняття депутатської недоторканності з Артема Пшонки та Віктора Януковича.

У зверненні народний депутат нагадує, що неодноразово звертався з приводу того, що підприємці Луганської та Донецької області інформують про те, що фінансування сепаратистських заходів на сході та півдні України здійснюються дітьми В. Януковича та В. Пшонки – Олександром і Віктором Януковичами та Артемом Пшонкою, інформує прес-служба Миколи Володимировича.

– На жаль, незважаючи на мої численні звернення, досі до Верховної Ради України не надійшло подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Артема Пшонки та Віктора Януковича за пропагування сепаратизму, розпалювання міжетнічної ворожнечі та підтримку військової агресії Росії, – зауважує Микола Томенко.

Він також інформує, що нещодавно отримав звернення від жителів міста Краматорськ, які говорять про те, що абсолютна більшість населення міста знають, що переважну більшість місцевих «блатних», які тероризують усіх жителів міста, або так званих «терористів-сепаратистів» фінансує Артем Пшонка.

– Про це відомо усім жителям міста, однак, на жаль, напевно не володіють цією інформацією тільки працівники Служби безпеки України та Генеральної прокуратури України, – зауважує народний депутат.

Він також нагадує, що у засобах масової інформації також було багато публікацій із фактами щодо причетності сина екс-генерального прокурора України до рейдерського захоплення майна та українського бізнесу протягом останніх чотирьох років.

У зв’язку з цим Микола Томенко вимагає від Генпрокуратури поінформувати про ситуацію, що склалася, та відповідним чином відреагувати.

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 укр 23.04.2014 16:21
все янычарское племя до двенадцатого колена в поликлинику на опыты сдать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 анатолий иванович 23.04.2014 16:09
а где сейчас все эти дети, их семьи, родные?
Где Лбдмила Янукович?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Харьковчанин 23.04.2014 15:19
Б....ские семьи к ответу!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100