реклама Делікат

Про велосипеди від мерії, велопарковку та облаштування території коло виконкому Черкас реагує на своєму блозі керуючий справами міськвиконкому Микола Кудрявцев:

 «Сьогодні  напружений, але гарний день. По-перше, вранці був присутній на врученні незвичних відзнак кращим працівникам - велосипедів! Тепер підтримуватимемо здоровий спосіб життя не лише словами. Щомісяця кращим працівникам виконкому та комунальних підприємств вручатимуться велосипеди. Вже протягом травня облаштуємо велопарковку біля нашої будівлі для зручності відвідувачів, які використовують "байки".

lavoc

По-друге, як і обіцяв, спільними зусиллями навели лад з лавочками біля фонтану. Залишилося лише пофарбувати урни для сміття, бо ці занадто вже брутальні»


реклама

Коментарі  

 
0 #2 Просто знаю... 03.05.2011 11:54
І що Ви думаєти відкажуться зами брати веклосипеди? Навряд, ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Читач 02.05.2011 17:47
Оскільки наш мер та його заступники, з їхніх слів, працюють на благо черкащан не покладаючи рук, то їм ОБОВ"ЯЗКОВО треба вручити велосипеди, щоб і самі їздили, і других надихали на ратний труд в ім"я вільного козацького міста Черкаси. Чекаємо на урочисте вручення великів любим серцю кожного містянина градоначальникі в. Думаю, ТРК ВІККА зробить шедевральний сюжет, газети -- зворушливі фоторепортажі, та й радіо 101-далматин щось утне. ЖИВИ В ЧЕРКАСАХ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100